NIEUW: MAMA-BREAK IN DE FRISSE LUCHT (CORONA-PROOF)

Heb je een break nodig van het mama-zijn en alle hectiek om je heen thuis?  Een break van jouw rol als juf, van die laptop met al dat online contact via Skype, Microsoft Teams en Zoom? Een break van de zorgen of angst die onderhuids aanwezig zijn? Je voelt die behoefte om tijd voor jezelf te nemen. Om even los te komen van alles, om te voelen hoe het met jezelf gaat en om op te laden. Maar ja… hoe dan?  Ik heb de oplossing: maak een afspraak met mij om die break in de frisse lucht écht te nemen. Zo weet je zeker dat je me-time neemt en heb je een goede reden om even de boel de boel te laten thuis en met je werk. Dat mag, ja echt!

Dit is het idee

We plannen een MAMA-BREAK coachwandeling in van een half uur of een uur.

Wat heb jij nodig?

Een opgeladen telefoon, oortjes en WhatsApp (video)bellen.

Wat heb ik van jou nodig?

Je naam en 06-nummer.

Hoe gaat het?

Op het afgesproken tijdstip bel ik jou via WhatsApp en hebben we een coachgesprek van een half uur of een uur. Tijdens het gesprek kun je buiten gaan wandelen met je telefoon in je zak en je oortjes in, maar je mag natuurlijk ook binnen een rustig plekje opzoeken. Net wat jij prettig vindt om even stoom af te blazen, te sparren en te vertellen waar je tegen aan loopt. Ik luister naar je en stel verhelderende vragen die jou helpen om duidelijk te krijgen hoe je het wél wilt, wat je nodig hebt of wat je anders kunt doen.

Wat kost het?

Een MAMA-BREAK kost € 39,00 voor een half uur en € 79,00 voor een uur. Na het gesprek stuur ik je via WhatsApp een betaalverzoek voor dit bedrag, zodat je het meteen via jouw bankapp kunt betalen.

Zo plan je een MAMA-BREAK in

Mail naar info@mamcoaching.nl of bel/WhatsApp me op 06-83554192.

Ik wil het zo laagdrempelig mogelijk houden in deze tijd. Dus dit is het moment om hulp te vragen! Ik ben er voor je xxx

GRATISKennismaking