Wandelcoaching

Kom in beweging, voel je ontspannen en in balans

Rust en ruimte nodig in je hoofd? Of sta je voor een moeilijke keuze? Kom in beweging en gun jezelf een coachgesprek.

Met welke vraag loop jij rond in je hoofd? 

 • Zit je vast in werk of privé en weet je niet welke keuze je moet maken?
 • Snak je naar meer tijd voor jezelf, maar voel je je hier schuldig over?
 • Of merk je dat je te weinig tijd doorbrengt samen met je partner?
 • Ben je vaak moe en gestrest, en wil je uit die vicieuze cirkel komen?
 • Heb je last van een vast patroon, en is het nu tijd om dit te veranderen?
 • Ga je weer aan het werk na je zwangerschapsverlof?
 • Heb je meer rust en ruimte nodig voor jezelf, zodat je niet meer zo snel geïrriteerd bent?
 • Ben je op zoek naar een andere baan, wil je weer aan de slag of zit je te twijfelen of je wel op de goede weg zit in je carrière?
 • Wil je minder op de automatische piloot werken & leven en een ontspannen moeder zijn?

Interesse? Of heb je vragen? Mail naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/Whatsapp me op 06-83554192.

 

Omdat actief coachen tijdens het wandelen in de natuur iets extra’s geeft. Niet alleen het naast elkaar lopen werkt heel prettig. Je bent in beweging en ontspant, en daardoor komen je gedachten en ideeën ook los. De natuur heeft een rustgevende invloed op je, en je voelt je vrijer dan in een duffe kantoorruimte. Daarnaast neemt de productie van stresshormonen af en wordt er een feelgood stofje (endorfine) aangemaakt. Hierdoor kom je al snel dichterbij jezelf en je gevoel, en kun je makkelijker keuzes maken of tot nieuwe ideeën en inzichten komen.

Door een coachwandeling wordt het helder in je hoofd. Tijdens het wandelen worden je linker hersenhelft (ratio en feiten) en je rechter hersenhelft (gevoelens en creativiteit) geactiveerd, waardoor je verstand en gevoel meer in balans komen.

Bekijk hier wat MAMcoaching jou te bieden heeft

Er zijn al veel onderzoeken gedaan en artikelen gepubliceerd over de voordelen van de natuur. Twee voorbeelden:
Wandelen in de natuur is beter dan medicijnen of Voel je goed met vitamine G
Hieruit blijkt dat de natuur verlichting brengt bij stress, hoofdpijn, rug- en nekklachten, hoge bloeddruk, burnout-klachten, etc.

We gaan samen wandelen met jouw eigen coachvraag of thema. De natuur helpt je om je beter te voelen, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. En zo helpt het jou met het bereiken van je doelen, vanuit je levenswaarden en je hart.

 • een eenmalige wandelcoachafspraak waarin je handvatten krijgt aangereikt voor minder stress, meer balans, meer energie, etc. Particulier tarief: € 99,00 (incl. BTW) per gesprek van 60 minuten. Tarief op kosten van je werkgever: € 145,00 (excl. BTW) per gesprek van 60 minuten. 
 • een coachtraject van 3 gesprekken – met een gericht coachdoel waar je naar toe gaat werken. Particulier tarief: € 275,00 (incl. BTW). Tarief op kosten van je werkgever: € 435,00 (excl. BTW).
 • een coachtraject van 7 gesprekken – met een gericht coachdoel waar je naar toe gaat werken. Particulier tarief: € 665,00 (incl. BTW). Tarief op kosten van je werkgever: € 1.015,00 (excl. BTW).
 • een Strippenkaart van 5 losse coachgesprekken. ‘Onbeperkt houdbaar’. Particulier tarief: € 495,00 (incl. BTW). Tarief op kosten van je werkgever: € 725,00 (excl. BTW).
 • een aantal losse coachwandelingen in de natuur, zoveel als nodig is om je weer goed en in balans te voelen.

Kijk hier voor alle tarieven

De coachwandelingen zijn in het bos of op een mooi landgoed in Driebergen, Amersfoort of Bunnik (vlakbij Utrecht). In overleg kunnen we ook een andere locatie in de buurt van Utrecht of Amersfoort plannen.

Kijk bij de tarieven voor een compleet overzicht van de kosten.

Twijfel je? Of weet je niet goed wat bij jou past? Mail of bel me dan.

TIP: er wordt vaak gestart met een coachtraject van 3 gesprekken, met daarna nog de mogelijkheid tot verlenging. En ook de Strippenkaart van 5 coachgesprekken is favoriet, die is namelijk ‘onbeperkt houdbaar’. Dat betekent dat je naar behoefte gesprekken kunt inplannen, al zit er een half jaar tussen of doe je meerdere jaren met een Strippenkaart. Heel fijn als je af en toe wilt sparren of ad hoc een gesprek wilt afspreken.

In de natuur zie je symbolen die op dat moment bij jouw situatie of gevoel horen. De natuur fungeert als een spiegel voor de antwoorden die je zoekt. Je zult merken dat je wandelend ontspant en dat je hoofd helder wordt voor het maken van een stap of keuze die je dichter bij jezelf, bij je hart brengt.
Zo kun je tijdens de wandeling bijvoorbeeld een nieuw pad inslaan en een keuze maken. Of je kunt aan het einde van een wandeling iets meenemen of juist achterlaten.

Denk aan goede (wandel)schoenen en gepaste kleding bij warm, koud of nat weer.
De technieken heb ik geleerd van Nanette Kant, één van de pioniers van wandelcoaching. Zij gebruikt de omgeving als natuurlijke hulpbron. Daarnaast heb ik een training gevolgd bij het Atma Instituut.

Ik stuur je een bevestigingsbrief, waarin alle afspraken staan vermeld over o.a.: coachvraag en -doel, de prijs van het traject of gesprek, de duur van het traject of gesprek, annuleren, factureren en de datum van de eerste afspraak.

Ik werk volgens de Ethische Gedragscode en de Algemene Voorwaarden van de NOBCO en ben als gecertificeerd Practioner coach aangesloten bij deze beroepsvereniging. Meer informatie over de NOBCO kun je lezen op www.nobco.nl

Gratis Kennismaken?

Mail: info@mamcoaching.nl

Bel: 06-83554192

GRATISKennismaking