VIP dag

Wil jij in één dag leren hoe je in jouw drukke leven – zonder schuldgevoel – tijd maakt voor jezelf, zodat je met minder stress en meer energie en rust voor je gezin zorgt, en succesvol bent op je werk? 

Meld je dan aan voor deze 1-daagse sessie met mij. JIJ staat de hele dag centraal.

Voor wie?
Deze dag is speciaal bedoeld voor jou als moeder, omdat je positieve verandering wilt in je leven:

 • een betere balans tussen je werk en je gezin.
 • meer tijd voor jezelf (me-time).
 • minder schuldgevoel (naar je werk, partner, kinderen).
 • beter omgaan met een continue gebrek aan tijd.
 • makkelijker nee zeggen en grenzen en prioriteiten stellen.
 • minder piekeren en meer rust in je hoofd.
 • bewuste keuzes maken.
 • ambities laten zien (op je werk, in het moederschap, in de maatschappij).
 • minder stress en minder ‘moeten’.

De VIP dag is geschikt voor alle moeders: of je nu net mama bent geworden of pubermoeder bent, een eigen bedrijf hebt of in loondienst bent of je zwanger bent of je kinderen het huis uit zijn. 

Interesse? Of heb je vragen? Mail naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/Whatsapp me op 06-83554192.

Je bent mama. Je hebt geweldige kinderen, een lieve partner, een goede baan en daarnaast wil je nog één keer per week sporten of mediteren, gezellig met je vriendinnen op stap en je ouders regelmatig bezoeken. Je wilt eigenlijk heel veel… en vooral een goede moeder zijn.
Maar:

 • je voelt je vaak schuldig door de keuzes die je maakt: er knaagt iets aan je en je vraagt je af of je het wel goed (genoeg) doet
 • je hebt een leuke baan, maar je twijfelt: is dit nu echt wat je wilt, waar je goed in bent, waar je je energie uit haalt?
 • je worstelt met alle ballen in de lucht houden door het combineren van je werk en de zorg voor je gezin, maar je weet niet wat je kunt of durft los te laten.
 • je bent gek op je kinderen, maar je snakt naar meer tijd en ruimte voor jezelf
 • je plant de hele dag door, maar je voelt altijd die tijdsdruk en je komt altijd tijd te kort (vooral voor die leuke dingen die je vroeger altijd deed)
 • je bent vaak te moe om ’s avonds nog te gaan sporten of mediteren, terwijl je weet hoeveel energie je er van krijgt.

Veel moeders die met dit soort worstelingen rondlopen, weten dat ze het ‘anders’ willen. Maar: hoe dan? Door deze VIP dag kom je er (weer) achter wat er echt belangrijk is voor jou, waar je voor staat, wat jou energie geeft en wat je kunt (los)laten. Zo maak je makkelijker belangrijke keuzes, stel je de goede prioriteiten en zorg je goed voor jezelf.

Veel mama’s denken dat ze het allemaal zelf moeten kunnen: ‘ik heb toch kinderen gewild?’ Ze willen alles zelf oplossen en trekken veel (zorg)taken naar zich toe.  Ze gaan door tot het gaatje, of ze nu moe zijn of niet…

Je blijft door ploeteren en merkt niet hoe moe je eigenlijk bent. Je lontje wordt steeds korter en elke avond zit je uitgeput op de bank naar de tv te staren. Je hebt eigenlijk nergens meer zin in: niet om je moeder of vriendinnen te bellen en al helemaal niet om naar die yogales te gaan. Je zit vast en je weet niet meer hoe je uit die negatieve vicieuze cirkel moet komen. Je bent vaak boos op je kinderen en op je werk is alles je te veel.

Het kan ook anders. Ik wil je graag binnen één dag helpen om een goede basis te leggen voor jouw positieve verandering; een basis waardoor je weet waar je voor staat, wat echt belangrijk is in je leven en die jou helpt om meer balans in je leven te ervaren. Op je werk, in je gezin én in jezelf. 

Wat heb jíj nodig om te genieten en gelukkig te zijn in jouw drukke leven?

Tijdens deze 1-daagse sessie krijg je individuele ondersteuning bij het beantwoorden van jouw vragen.

Afhankelijk van deze vragen, weet je aan het einde van de dag:

 • Wat je energiegevers en energievreters zijn, op het werk en thuis.
 • Hoe je jouw weekplanning zo kunt indelen dat je energie overhoudt.
 • Wat je waarden zijn en hoe je die kunt gebruiken in het maken van belangrijke keuzes.
 • Wat je waarden in je werk zijn en hoe je die kunt inzetten voor meer plezier en succes.
 • Hoe je rust en ruimte creëert in je hoofd.
 • Hoe je een ontspannen en ‘mindful’ moeder kunt zijn.
 • Waar je schuldgevoel vandaan komt en hoe je die kunt verminderen.
 • Hoe je jouw grootste belemmerende overtuiging omzet in een positieve overtuiging.

Kortom: je (her)ontdekt hoe je in jouw eigen balans kunt leven, die goed voelt in de levensfase waarin je nu zit!

Ik ben balans- & wandelcoach en stresscounselor, en help moeders bij het zoeken naar de juiste balans in hun leven. Tussen werk en privé, tussen schuldgevoel en ontspanning, tussen energie en stress. Om keuzes te maken die goed voelen bij de levensfase waarin je nu als moeder zit.

Ik ben geregistreerd coach bij de NOBCO (de beroepsvereniging voor coaches) en van origine antropoloog (gedragswetenschapper). Sinds begin 2010 ben ik mijn eigen bedrijf MAMcoaching gestart, omdat ik merkte dat veel moeders ervaren dat ze het anders willen. Het is namelijk niet voor iedereen natuurlijk om vanaf de start van het moederschap een ‘natural mom’ te zijn. Ze worstelen met de balans tussen werk en gezin, met meer tijd voor zichzelf, met keuzes maken, met goed voor zichzelf te zorgen zonder schuldgevoel, etc. Mijn missie is om moeders bewust te maken van hoe ze het wél willen in hun leven, en ze te inspireren en motiveren hoe ze een positieve verandering in hun leven kunnen brengen. In de zoektocht naar de juiste (persoonlijke) balans wordt persoonlijke ontwikkeling door (wandel)coaching zichtbaar, tastbaar en eigen gemaakt. Met als resultaat: meer eigen keuzes maken die bij jouw situatie passen, en meer rust en geluk ervaren in de verschillende rollen als moeder, partner, vrouw, ondernemer, werknemer, collega, dochter, mantelzorger en/of vriendin. En dit alles zonder je te laten beïnvloeden door de omgeving, de media, internet, etcetera. Exit supermama en exit schuldgevoel.

Als wandelcoach maak ik gebruik van de voordelen van de natuur: die helpt je om je beter te voelen, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. En zo helpt het jou met het bereiken van je doelen. Actief coachen tijdens het wandelen in de natuur geeft iets extra’s. Niet alleen het naast elkaar lopen werkt heel prettig. Je bent in beweging en ontspant, en daardoor komen je gedachten en ideeën ook los. De natuur heeft een rustgevende invloed en je voelt je vrijer dan in een duffe kantoorruimte. Daarnaast neemt de productie van stresshormonen af en wordt er een feelgood stofje (endorfine) aangemaakt. Hierdoor kom je al snel dichterbij jezelf en je gevoel, en kun je makkelijker keuzes maken of tot nieuwe ideeën of inzichten komen die jouw helpen om tot een positieve verandering en in actie te komen.

Wil je meer lezen over mij? Klik dan hier

Lees hier meer over "Mijn manier van werken"

Voordat we beginnen aan deze dag is er een kort telefonisch intakegesprek, zodat de doelen die je wilt behalen helder zijn.

We wandelen en spreken elkaar 1-op-1 op een mooie buitenlocatie in het midden van het land (of op een locatie bij jou in de buurt – houd dan rekening met extra reiskosten). Jíj staat centraal. Er is alle tijd en ruimte voor jouw wensen en vragen. De momenten van koffie/thee en lunch zullen binnen plaatsvinden.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een concrete actielijst om meer balans en energie in je leven te krijgen door meer tijd voor jezelf te nemen en te weten wat je echt belangrijk vindt in het leven.

Máár: we gaan niet alleen praten en wandelen. Je gaat het ook meteen doen! Plannen maken is een leuke bezigheid, maar dat heeft geen zin als je ze niet meteen uit gaat voeren. Bereid je dus voor op een actieve, afwisselende dag die jou direct veel oplevert.

3-4 weken na de VIP dag hebben we contact om te bespreken wat je nog nodig hebt om de laatste stap(pen) te zetten.

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Prijs: Particulier tarief: € 550,00 (incl. BTW). Tarief op kosten van je werkgever: € 870,00 (excl. BTW).
Inbegrepen is:

 • kort telefonisch intakegesprek (ca. 30 minuten)
 • voorbereidende mailopdracht
 • 6 uur 1-op-1 coaching door een deskundige en geregistreerde coach
 • koffie/thee met lekkers
 • lunch
 • checklist voor meer me-time zonder schuldgevoel (pdf)
 • inspiratieschrift
 • de 5 beste tips voor me-time en balans (pdf)
 • e-book ‘Lekker in je vel en in je hoofd’ over energie, vitaliteit & balans (pdf)
 • ’tijd voor jezelf’ goodie bag
 • 3-4 weken na de VIP dag een telefonische of Skype sessie van 45 minuten

Locatie: in de omgeving van Utrecht/Bunnik, Driebergen of Amersfoort. OF een locatie bij jou in de buurt (houd dan rekening met extra reiskosten naast het totaalbedrag).

Denk je meteen: dit is echt iets voor mij?
Leuk! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Meld je aan via info@mamcoaching.nl of bel me op 06-83554192.
Nadat ik je aanmelding binnen heb, maken we een afspraak voor een kort intakegesprek via de telefoon of Skype.
In dit gesprek bespreken we jouw verwachtingen en doelen, en plannen we een datum.
Hierna ontvang je een voorbereidende mailopdracht voor de VIP dag.

Ik stuur je – per post – een intakeformulier en bevestigingsbrief, waarin alle afspraken staan vermeld over deze VIP dag o.a.: coachvraag en -doel, de prijs en duur van deze dag, annuleren, factureren en de datum van deze dag. Het inspiratieschrift zit hierbij. Dit heb je nodig voor de voorbereidende opdracht en tijdens de VIP dag.

Ik werk volgens de Ethische Gedragscode en Algemene Voorwaarden van de NOBCO en ben als gecertificeerd Practioner coach aangesloten bij deze beroepsvereniging. Meer informatie over de NOBCO kun je lezen op www.nobco.nl

Gratis Kennismaken?

Mail: info@mamcoaching.nl

Bel: 06-83554192

GRATISKennismaking