Strippenkaart

Voor meer balans, energie en rust

5 coachgesprekken en ‘onbeperkt houdbaar’

Ik merk dat steeds meer vrouwen kiezen voor meerdere losse coachgesprekken, omdat ze op een specifiek moment behoefte hebben aan de frisse blik van mij als coach. Herken je dat? Je loopt bijvoorbeeld vast op het werk of je piekert veel over iets wat je elke keer als een last op je schouders voelt zitten. Of je merkt dat het tijd is om een andere richting te bepalen in de combinatie van je werk en je gezin. Dan is het fijn om een coach als spiegel te hebben, zodat je weer ruimte en rust voelt om andere keuzes te maken. Of je wilt sparren over een dilemma of een moeilijke situatie thuis of op het werk. Door mijn open en concrete vragen krijg je weer focus en kun je je richting makkelijker vasthouden. Je voelt waar je voor staat en weet wat je moet doen.

UPDATE 14 MEI 2020: De coachwandelingen zijn deze week weer opgestart, met gepaste afstand. Daarnaast doe ik de coachgesprekken ook nog telefonisch of online. En de MAMA-BREAK in de frisse lucht is ook een optie. Net wat jij prettig vindt. Mail me gerust op info@mamcoaching.nl als je vragen hebt of bel/WhatsApp/sms me op 06-83554192. Ik help je in deze tijd graag met het vinden van een nieuwe balans, met vragen die spelen in je volle hoofd, met praktische tips, even sparren of wat dan ook. Iemand spreken die buiten jouw situatie staat, die onbevooroordeeld naar je luistert en rust brengt. Dat je weer voelt en weet wat jij nodig hebt.

Met de Strippenkaart voor 5 losse coachwandelingen kun je op korte termijn een verfrissend coachgesprek inplannen, zonder dat het uitmaakt of er een week, 3 maanden of een half jaar tussen de gesprekken zit, of zelfs meer. Jíj geeft aan wanneer je behoefte hebt aan coaching.

De prijs van de Strippenkaart is € 495,00 -.
Een coachgesprek duurt 60 minuten.

Denk je meteen: ja, dat wil ik. Dat past bij mij. Mail me dan op info@mamcoaching.nl of bel/sms/Whatsapp naar 06-83554192. 

Past dat ook bij jou? Of vind jij een coachtraject een te grote of te lange commitment? Kies dan voor een Strippenkaart van 5 losse coachgesprekken die ‘onbeperkt houdbaar’ is. Jíj bepaalt het tempo – het is niet voor niks een Strippenkaart voor meer balans, energie en rust.

Het kaartje past heel handig in je portemonnee. Als je de Strippenkaart tegen komt tijdens het shoppen of boodschappen doen en je voelt dat het weer tijd is voor een frisse wind door je hoofd, dan bel of mail je mij. En gaan we samen op zoek naar de oplossing van jouw vraag.

De coachwandelingen zijn in het bos of op een mooi landgoed in Driebergen, Amersfoort of Bunnik (vlakbij Utrecht). In overleg kunnen we ook een andere locatie in de buurt van Utrecht of Amersfoort plannen.

Heb je interesse? Of nog een vraag? Mail me dan op info@mamcoaching.nl of bel/sms/Whatsapp naar 06-83554192.

‘Vergeet je niet ook even tijd voor jezelf te nemen vandaag?’

Gratis Kennismaken?

Mail: info@mamcoaching.nl

Bel: 06-83554192

GRATISKennismaking
Close