MAMcontact

Vul het formulier in om in contact te komen

  MAMcoaching

  Yura Boerma (drs.)
  Rijsenburgselaan 11 (Gezondheidscentrum Villa Xaverius)
  3972 EG Driebergen-Rijsenburg (vlakbij Utrecht)

  Postadres: Valkenkamp 103, 3972 ZC Driebergen-Rijsenburg
  Telefoon 06-83554192
  E-mail info@mamcoaching.nl
  Geaccrediteerd Practitioner coach bij de NOBCO

  Locaties buiten en binnen: de wandelende coachafspraken vinden plaats in het bos of op een mooi landgoed in Amersfoort, Bunnik/Utrecht of Driebergen*. In overleg is een andere locatie in de buurt van Utrecht of Amersfoort ook mogelijk. Of je kunt kiezen voor coaching via Skype, WhatsApp videobellen of telefoon. Of een combinatie hiervan met wandelcoaching. De afstand hoeft dus geen probleem te zijn. Ik heb ook een eigen coachruimte in Driebergen, in Gezondheidscentrum Villa Xaverius aan de Rijsenburgselaan 11 als je het prettig vindt om een coachgesprek binnen te doen.

  Contact 

  Als je een gratis kennismakingsgesprek van 45 minuten wilt aanvragen, dan kun je dat via het contactformulier doen. Lukt het niet, heb je een vraag of wil je liever even bellen/smsen/WhatsAppen of mailen, dan kan dat natuurlijk ook: 06-83554192 of info@mamcoaching.nl

  Wil je je aanmelden voor een coachtraject, coachgesprek, Strippenkaart, Drijfverenscan, VIP dag of workshop? Gebruik dan ook het contactformulier en vul alle gegevens in. Als je liever mailt, stuur dan een bericht naar info@mamcoaching.nl Natuurlijk kun je me ook bellen/smsen/Whatsappen: 06-83554192.

  Wil je als bedrijf/organisatie een offerte aanvragen? Ook hiervoor kan gebruik worden gemaakt van het contactformulier. Uiteraard kun je ook mailen naar info@mamcoaching.nl of bellen: 06-83554192. Ik neem binnen 24 uur contact op.

  Locaties voor een GRATIS kennismaking en voor coaching

  * Amersfoort: bos Birkhoven, parkeerplaats bij de afslag op de Barchman Wuytierslaan voor het bosbad en sportvelden | Bunnik/Utrecht: landgoed Rhijnauwen, parkeerplaats a/d Rhijnauwenselaan (voor Stayokay Café) | Driebergen: landgoed Kraaybekerhof/Sparrendaal (bij parkeerplaats naast het Wapen van Rijsenburg) Hoofdstraat 83 | Driebergen binnen: eigen coachruimte in Gezondheidscentrum Villa Xaverius, Rijsenburgselaan 11, parkeerplaats aan de Drieklinken.

  GRATISKennismaking