Drijfverenscan

Drijfverenscan

Drijfveren gaan over wat je motiveert en hoe je denkt. Drijfveren komen vanuit jezelf en beïnvloeden je gedrag. Het grootste deel van de tijd ben je je niet bewust van je drijfveren, maar ze spelen wel een belangrijke rol in je doen en laten.

Waarom deze scan?
Om uit te vinden wat jouw drijfveren zijn, gaan we tijdens de coaching gebruik maken van een drijfverenscan. Dit is een goede en leuke manier om in korte tijd meer te weten te komen over jezelf: wat je intrinsieke motivatie is, wat jou energie oplevert (waar leef je van op?) en in wat voor werkomgeving je floreert. Maar ook waar je weerstand en je allergieën zitten, wat energie kost (wat prikkelt je negatief?) en welke werkomgeving je beter kunt mijden. Dit geeft een compleet plaatje en zo kunnen we tijdens de coaching snel vooruitgang boeken, vooral als je inzicht wil krijgen in loopbaanvragen of als je jouw balans tussen werk en gezin wilt veranderen en verbeteren.

Ik heb gekozen voor de drijfverenscan van Intodrives: een door psychologen ontwikkelde scan die zeer goed inzicht geeft in je drijfveren, weerstand en omgevingsvoorkeuren. Dit helpt je om de juiste keuzes te maken in combinatie met een of meer coachgesprekken. In een coachtraject komen we samen met de drijfverenscan snel tot de kern van je vraag, je pijnpunten en het bereiken van je doel(en), zodat je de coaching positief en actief kunt afsluiten.

Ik ben gecertificeerd Adviseur drijfverenscan bij Intodrives.

Interesse? Of heb je vragen? Mail naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/Whatsapp me op 06-83554192.

  • Bij loopbaanvragen: om je te helpen de juiste keuzes te maken als het gaat om meer werkplezier in je huidige werk, als je toe bent aan een volgende stap in je carrière of als je op zoek bent naar een meer passende baan.
  • Als steun in de rug als je twijfelt of je echt wel ondernemer of zzp-er wil worden. Wat motiveert en drijft je? En welke innerlijke conflicten en belemmeringen zijn er?
  • Bij het veranderen en verbeteren van je balans tussen werk en gezin, gericht op je waarden en normen, energiebalans, patronen, ambities, focus, enzovoort.
  • DRIJFVERENSCAN + 1 GESPREK:

Telefonisch kennismakingsgesprek van 30-45 minuten, invullen drijfverenscan, inclusief persoonlijke rapportage en 1 coachgesprek van 1,5 uur om te bespreken. Een goede keuze als je even op weg geholpen wil worden.

Prijs: € 275,00 (incl. BTW, persoonlijke rapportage, voorbereidingstijd resultaten scan door coach, huur gesprekslocatie).

  • DRIJFVERENSCAN + 3 GESPREKKEN:

Telefonisch kennismakingsgesprek van 30-45 minuten, invullen drijfverenscan, inclusief persoonlijke rapportage en 3 coachgesprekken van 1 uur om meer inzicht te krijgen. Ideaal als je in een korte tijd wilt weten hoe je je werkplezier kunt verhogen of wat voor richting je op kunt gaan.

Prijs: € 475,00 (incl. BTW, persoonlijke rapportage, voorbereidingstijd resultaten scan door coach, huur gesprekslocatie).

  • DRIJFVERENSCAN + 6 GESPREKKEN:

Telefonisch kennismakingsgesprek van 30-45 minuten, invullen drijfverenscan, inclusief persoonlijke rapportage en 6 coachgesprekken van 1 uur om meer inzicht te krijgen en in acties om te zetten. Passend als je wilt investeren in de volgende stap die je wilt gaan zetten in je werk of richting het ondernemerschap.

Prijs: € 850,00 (incl. BTW, persoonlijke rapportage, voorbereidingstijd resultaten scan door coach, huur gesprekslocatie).

TARIEF DRIJFVERENSCAN OP KOSTEN VAN JE WERKGEVER: OP AANVRAAG.

Locaties buiten en binnen: Driebergen of Amersfoort.

Je kunt kiezen voor coaching in een binnenlocatie of voor een coachwandeling in de bossen of op een landgoed.

Driebergen: Gezondheidscentrum Villa Xaverius, Rijsenburgselaan 11 of wandelen bij Kraaybeekerhof, Heidetuin, Rijsenburgsebos.

Amersfoort: Netwerkkantoor/Coachhuis, Arnhemseweg 6 of wandelen bij bos Birkhoven (naast het bosbad).

 

AFSPRAKEN:

Ik stuur je een bevestigingsbrief, waarin alle afspraken staan vermeld over o.a.: coachvraag en -doel, de prijs van het traject, de duur van het traject, annuleren, factureren en de datum van de eerste afspraak.

Ik werk volgens de Ethische Gedragscode en de Algemene Voorwaarden van de NOBCO en ben als gecertificeerd Practitioner coach aangesloten bij deze beroepsvereniging. Meer informatie over de NOBCO kun je lezen op www.nobco.nl

AANMELDEN:

Meld je aan voor de drijfverenscan (voor 1, 3 of 6 gesprekken) door te mailen naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp me op 06-83554192.

En als je nog vragen hebt, mail me me gerust.

Gratis Kennismaken?

Mail: info@mamcoaching.nl

Bel: 06-83554192

GRATISKennismaking