Inspiratie workshop

Een ochtend vol inspiratie en met tijd voor jezelf

Loop je vast? Ben je vaak moe? Last van schuldgevoel? Of voel je je uit balans? En wil je het anders?

Dan is de Inspiratie workshop echt iets voor jou. Een moment voor jezelf om in alle rust stil te staan bij hoe het met je gaat en wat je nodig hebt. In een ochtend leer je welke keuzes belangrijk zijn voor jou, zodat je weer goed in je vel zit.

“It’s never too late to set another goal or to dream a new dream”

Tijdens de workshop ga je van 10.00-13.00 uur aan de slag: creatief, schrijven, praten, luisteren, delen en verbinden. Alles wat jij nodig hebt om in beweging te komen.

Wil je je aanmelden? Mail me op info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp naar 06-83554192.

Ervaringen met de workshop:

Yvonne: “Voorafgaand had ik geen duidelijke verwachtingen. Ik hoopte iets te leren over het vinden van balans en tips daarvoor. Ik ging de workshop open in, klaar om te ervaren. Ik vond het prettig om in een klein groepje met elkaar te delen. Ik merkte dat andere moeders met veelal dezelfde struggles zitten. Dit gaf herkenning en begrip. Door een beroep te doen op een stukje creativiteit lukte het me om te realiseren wat ik zoek en daar verder over na te denken. Dank voor de workshop!” 

Annemarie: “Ik hoopte vooral manieren te vinden om wat meer rust in mijn leven te brengen. Ik was zo druk in mijn hoofd, dat het me niet meer lukte dat zelf te bedenken. De sfeer was erg prettig. We stelden ons allemaal open voor elkaar. Het was vooral de bedoeling om zelf je inspiratie te zoeken en je eigen wensen en gedachten vorm te geven. Dat werkte heel goed. Aan het einde deelden we onze ervaringen en resultaten met elkaar. We oordeelden niet, maar gaven wel positieve feedback aan elkaar. Dat zorgde ervoor dat ik met een glimlach op mijn gezicht en een licht gevoel weg ging. De workshop is voor mij een startpunt om meer rust in mijn leven te creëren. Dat wil niet zeggen dat die rust er nu in 1 keer is, maar ik heb wel beter inzicht gekregen in wat ik nodig heb”.

Jana: “De workshop was voor mij een welkom moment van reflectie. Ik kon op een mooie, vredige locatie met voornamelijk natuurgeluiden in alle rust reflecteren op hoe het met me gaat. Minder denken en meer voelen. Ik heb inzicht gekregen in mijn kernwaarden, in mijn behoeften en in wat me te doen staat. Ik heb het ervaren als een fijne workshop. Door de werkvormen kon je contact maken met de wijsheid in jezelf, die er wel is, maar waar je in het dagelijks leven niet bij kunt komen. Het had van mij langer mogen duren en ik vond het heerlijk om even ongestoord bezig te zijn. Ik kwam helemaal in een flow”.

Jilske: “Ik had echt even de tijd om na te denken over waar ik behoefte aan heb, wat ik belangrijk vind, waar ik een goed gevoel bij krijg. Onderweg naar huis schoten er steeds weer gedachtespinsels in mijn hoofd, dus toen ik thuis kwam ben ik er nog eens voor gaan zitten om die op papier te zetten. Het is echt heel waardevol om dat er af en toe bij te pakken, het geeft een soort focus. Wat de workshop me heeft gebracht? Focus, inzien van het belang van momenten van bezinning en reflectie, en beweging in de dingen die voor mij belangrijk zijn in het leven”. 

Marina: “Ik volgde de workshop als afsluiting van een coachingstraject. De workshop gaf mij veel inzicht in waar ik werkelijk blij van wordt, wat mij inspireert. Ook kwam ik erachter wat ik nodig heb om dit te realiseren. De workshop was echt een cadeautje aan mezelf. Iets wat ik elke moeder kan aanraden. Ik merk dat ik in het dagelijks leven soms vooral bezig ben met het zorgen voor anderen, nu hoefde dat even niet. Mijn wensen en verlangens stonden centraal. Ik weet nu nóg beter waar ik voor sta. Opeens werd het mij helder, ik besefte: dit ben ik… Ik ben helemaal goed zoals ik ben, ik hoef me niet meer te bewijzen!”

Noortje: “De workshop heeft mij echt even tijd voor mezelf gegeven. Tijd om eens stil te staan bij wat ik nu echt wil, waar mijn verlangen ligt. Ik ben met nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie weer thuis gekomen. Ik vond het mooi om dit samen met andere vrouwen te doen”.

Monique: “Op 17 maart heb ik deelgenomen aan de inspiratie workshop. Het was een verademing om eens aandacht voor mezelf te hebben en mezelf ook daadwerkelijk te zien. Met een klein gezelschap hebben we mooie momenten met elkaar gedeeld. Wat me het meeste is bijgebleven, is de ontspannen sfeer en tijdens een meditatie hoorde ik letterlijk alleen maar één vogel. Alles om me heen was vervaagd. Behalve het vogeltje die ik luid en duidelijk hoorde. Zaterdag 16 juni was ik na een toch wel drukke dag blij dat ik weer thuis kwam en vond ik op mijn deurmat een prachtige kaart die ik tijdens de inspiratie workshop aan mezelf had geschreven. Toeval bestaat niet en wat had ik deze woorden nodig. Actueler kon het niet. Een workshop of coaching … het maakt niet uit. Bij MAMcoaching kun je jezelf zijn. En hoe!”. 

Marlinde: “Voorafgaand aan de workshop had ik gehoopt dat het mij een moment zou geven van bezinning en dat ik tijd zou hebben om even stil te staan. Daarbij gestuurd door iemand met ervaring, iemand die handvatten kan geven en mede-moeders om mee te praten. De workshop heeft die verwachtingen waargemaakt. De workshop voelde als een warm bad en ik heb echt even tijd voor mezelf kunnen maken en andere aspecten van mijn leven los kunnen laten. Heerlijk! Het gaf mij inspiratie, inzichten en een ontspannen ochtend”. 

Laat je ook inspireren en leef in balans, vanuit je hart en met energie! Wil je je inschrijven? Mail me op info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp naar 06-83554192.

Ik geef deze inspiratie workshop 4-6 keer per jaar: in februari, maart, mei, juni, oktober en november. Houd de agenda dus in de gaten! Heb je een vraag? Mail me op info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp naar 06-83554192.

Aankomende Inspiratie workshops

nov
7
za
Inspiratie Workshop @ Gezondheidscentrum Villa Xaverius
nov 7 @ 10:00 – 13:00

Een ochtend met tijd voor jezelf
Loop je vast? Ben je vaak moe? Last van schuldgevoel? Of voel je je uit balans? En wil je het anders? Dan is de Inspiratie workshop echt iets voor jou. Een moment voor jezelf om in alle rust stil te staan bij hoe het met je gaat. In een ochtend leer je welke keuzes belangrijk zijn voor jou, zodat je weer goed in je vel zit.

Tijdens de workshop ga je van 10.00-13.00 uur aan de slag: creatief, schrijven, praten, luisteren, delen en verbinden. Alles wat jij nodig hebt om in beweging te komen. Laat je inspireren en leef in balans, vanuit je hart en met energie!

“It’s never too late to set another goal or to dream a new dream”

Lees hier alle informatie en meld je aan

dec
12
za
Inspiratie Workshop @ Gezondheidscentrum Villa Xaverius
dec 12 @ 10:00 – 13:00

Een ochtend met tijd voor jezelf
Loop je vast? Ben je vaak moe? Last van schuldgevoel? Of voel je je uit balans? En wil je het anders? Dan is de Inspiratie workshop echt iets voor jou. Een moment voor jezelf om in alle rust stil te staan bij hoe het met je gaat. In een ochtend leer je welke keuzes belangrijk zijn voor jou, zodat je weer goed in je vel zit.

Tijdens de workshop ga je van 10.00-13.00 uur aan de slag: creatief, schrijven, praten, luisteren, delen en verbinden. Alles wat jij nodig hebt om in beweging te komen. Laat je inspireren en leef in balans, vanuit je hart en met energie!

“It’s never too late to set another goal or to dream a new dream”

Lees hier alle informatie en meld je aan

Ik vind dat alle moeders die last hebben van stress, schuldgevoel en onzekerheid het verdienen om goed in hun vel te zitten door andere, nieuwe keuzes te maken die goed voelen. Dus jij ook! Keuzes die passen in de context waarin je nu zit. Zodat je zonder stress op het werk zit, weer geniet van de kinderen als je ‘s avonds thuis komt, dat je de kleine dingen in het leven ziet waar het om gaat, die geluksgevoelens die je dag zo mooi maken.

En natuurlijk zijn er ook momenten dat je je kinderen, partner of collega’s achter het behang kunt plakken of dat je stress ervaart … Maar als er meer evenwicht in je leven is, dan kun je dat veel makkelijker aan en heb je er minder last van.

Het helpt jou in het vinden van jouw eigen balans, je tijd en energie. Wat jij belangrijk vindt, wat  jij écht wilt. Soms voel je dat je leven een richting op gaat die niet meer bij je past, waardoor je niet goed in je vel zit.

Door deze Inspiratie workshop ontstaat er een helder beeld van wat jij wel wilt en waar jij je aandacht op wilt richten. Om te leven, werken en opvoeden vanuit je hart: je komt weer op je eigen pad en weet wat je nodig hebt.

Ervaringen met de workshop:

“Voorafgaand had ik geen duidelijke verwachtingen. Ik hoopte iets te leren over het vinden van balans en tips daarvoor. Ik ging de workshop open in, klaar om te ervaren. Ik vond het prettig om in een klein groepje met elkaar te delen. Ik merkte dat andere moeders met veelal dezelfde struggles zitten. Dit gaf herkenning en begrip. Door een beroep te doen op een stukje creativiteit lukte het me om te realiseren wat ik zoek en daar verder over na te denken. Dank voor de workshop!” (Yvonne)

“Ik hoopte vooral manieren te vinden om wat meer rust in mijn leven te brengen. Ik was zo druk in mijn hoofd, dat het me niet meer lukte dat zelf te bedenken. De sfeer was erg prettig. We stelden ons allemaal open voor elkaar. Het was vooral de bedoeling om zelf je inspiratie te zoeken en je eigen wensen en gedachten vorm te geven. Dat werkte heel goed. Aan het einde deelden we onze ervaringen en resultaten met elkaar. We oordeelden niet, maar gaven wel positieve feedback aan elkaar. Dat zorgde ervoor dat ik met een glimlach op mijn gezicht en een licht gevoel weg ging. De workshop is voor mij een startpunt om meer rust in mijn leven te creëren. Dat wil niet zeggen dat die rust er nu in 1 keer is, maar ik heb wel beter inzicht gekregen in wat ik nodig heb.” (Annemarie)

“De workshop was voor mij een welkom moment van reflectie. Ik kon op een mooie, vredige locatie met voornamelijk natuurgeluiden in alle rust reflecteren op hoe het met me gaat. Minder denken en meer voelen. Ik heb inzicht gekregen in mijn kernwaarden, in mijn behoeften en in wat me te doen staat. Ik heb het ervaren als een fijne workshop. Door de werkvormen kon je contact maken met de wijsheid in jezelf, die er wel is, maar waar je in het dagelijks leven niet bij kunt komen. Het had van mij langer mogen duren en ik vond het heerlijk om even ongestoord bezig te zijn. Ik kwam helemaal in een flow.” (Jana)

“Ik had echt even de tijd om na te denken over waar ik behoefte aan heb, wat ik belangrijk vind, waar ik een goed gevoel bij krijg. Onderweg naar huis schoten er steeds weer gedachtespinsels in mijn hoofd, dus toen ik thuis kwam ben ik er nog eens voor gaan zitten om die op papier te zetten. Het is echt heel waardevol om dat er af en toe bij te pakken, het geeft een soort focus. Wat de workshop me heeft gebracht? Focus, inzien van het belang van momenten van bezinning en reflectie, en beweging in de dingen die voor mij belangrijk zijn in het leven.” (Jilske)

“Ik volgde de workshop als afsluiting van een coachingstraject. De workshop gaf mij veel inzicht in waar ik werkelijk blij van wordt, wat mij inspireert. Ook kwam ik erachter wat ik nodig heb om dit te realiseren. De workshop was echt een cadeautje aan mezelf. Iets wat ik elke moeder kan aanraden. Ik merk dat ik in het dagelijks leven soms vooral bezig ben met het zorgen voor anderen, nu hoefde dat even niet. Mijn wensen en verlangens stonden centraal. Ik weet nu nóg beter waar ik voor sta. Opeens werd het mij helder, ik besefte: dit ben ik… Ik ben helemaal goed zoals ik ben, ik hoef me niet meer te bewijzen!” (Marina)

“De workshop heeft mij echt even tijd voor mezelf gegeven. Tijd om eens stil te staan bij wat ik nu echt wil, waar mijn verlangen ligt. Ik ben met nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie weer thuis gekomen. Ik vond het mooi om dit samen met andere vrouwen te doen”. (Noortje)

“Op 17 maart heb ik deelgenomen aan de inspiratie workshop. Het was een verademing om eens aandacht voor mezelf te hebben en mezelf ook daadwerkelijk te zien. Met een klein gezelschap hebben we mooie momenten met elkaar gedeeld. Wat me het meeste is bijgebleven, is de ontspannen sfeer en tijdens een meditatie hoorde ik letterlijk alleen maar één vogel. Alles om me heen was vervaagd. Behalve het vogeltje die ik luid en duidelijk hoorde. Zaterdag 16 juni was ik na een toch wel drukke dag blij dat ik weer thuis kwam en vond ik op mijn deurmat een prachtige kaart die ik tijdens de inspiratie workshop aan mezelf had geschreven. Toeval bestaat niet en wat had ik deze woorden nodig. Actueler kon het niet. Een workshop of coaching … het maakt niet uit. Bij MAMcoaching kun je jezelf zijn. En hoe!”. (Monique)

“Voorafgaand aan de workshop had ik gehoopt dat het mij een moment zou geven van bezinning en dat ik tijd zou hebben om even stil te staan. Daarbij gestuurd door iemand met ervaring, iemand die handvatten kan geven en mede-moeders om mee te praten. De workshop heeft die verwachtingen waargemaakt. De workshop voelde als een warm bad en ik heb echt even tijd voor mezelf kunnen maken en andere aspecten van mijn leven los kunnen laten. Heerlijk! Het gaf mij inspiratie, inzichten en een ontspannen ochtend”. (Marlinde) 

Prijs: € 55,00 (incl. alle materialen, koffie/thee met lekkers, ‘tijd voor jezelf’ goodiebag, BTW).

MAMtips abonnees krijgen 10% korting en betalen maar € 49,50!

Locatie: De Orbit, Odijkerweg 144 in Zeist.

De Orbit is ideaal gelegen op 8 minuten lopen van NS-station Driebergen-Zeist en 4 minuten met de auto vanaf afslag Driebergen langs de A12, klik hier voor meer informatie

Aanmelden en meer informatie: mail naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp me op 06-83554192. Ik ontmoet je graag!

De Inspiratie workshop is ook een goed startpunt voor een vervolg met coaching, bijvoorbeeld via de Strippenkaart of een VIP dag

De Orbit

Meld je aan voor de Inspiratie workshop door te mailen naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp me op 06-83554192.

En als je nog vragen hebt, laat het me dan gerust weten. Ik ontmoet je graag!

Gratis Kennismaken?

Mail: info@mamcoaching.nl

Bel: 06-83554192

GRATISKennismaking