Inspiratie workshop

Een ochtend vol inspiratie en met tijd voor jezelf

Loop je vast? Ben je vaak moe? Last van schuldgevoel? Of voel je je uit balans? En wil je het anders?

Dan is de Inspiratie workshop echt iets voor jou. Een moment voor jezelf om in alle rust stil te staan bij hoe het met je gaat en wat je nodig hebt. In een ochtend leer je welke keuzes belangrijk zijn voor jou, zodat je weer goed in je vel zit.

“It’s never too late to set another goal or to dream a new dream”

Tijdens de workshop ga je van 10.00-13.00 uur aan de slag: creatief, schrijven, praten, luisteren, delen en verbinden. Alles wat jij nodig hebt om in beweging te komen.

Wil je je aanmelden? Mail me op info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp naar 06-83554192.

Ervaringen met de workshop:

Floor: “Deze workshop heeft me een duidelijk beeld gegeven van wat belangrijk is voor mezelf. Wat heb ik nodig en waar word ik blij van. Het delen van je verhaal geeft je een gevoel niet alleen te zijn. Dat geeft een ontspanning. De workshop heeft me veel positieve energie en inzichten gegeven.”

Digna: “Deze workshop heeft me een stoot energie én veel inzicht gegeven. Ik ging er blanco in, zonder verwachtingen vooraf, en heb mezelf laten verrassen door het resultaat. Ik ga thuis een mooi plekje vinden voor mijn moodboard en ben benieuwd hoe ik er volgende week, volgende maand, over een jaar naar kijk. Hopelijk blijft het me inspireren.”

Jessica: “Deze workshop was echt een fijn moment voor mezelf. Het heeft een creatief vlammetje aangewakkerd waar ook meer aandacht voor mag zijn. Dit kan zowel met als zonder de kinderen. En ook dat schrijven heel fijn is en dat dat niet perfect hoeft te zijn.”

Marijke: “De workshop onder leiding van Yura heeft me geholpen op een creatieve manier uiting te geven aan mijn behoeftes. Mijn overtuiging dat ik niet creatief genoeg ben, blijkt niet te kloppen en ik ben trots op wat ik gemaakt heb. Daarnaast heb ik in de weken na de workshop kleine veranderingen in mijn dagelijks leven aangebracht, die me nu al veel plezier opleveren.”

Tanja: “Ik heb de workshop als heel fijn ervaren. Even echt me-time. Een kleine groep en heel verschillende dames, maar allemaal wel bezig met hetzelfde thema: zelfzorg. En meer creativiteit in je leven brengen. Creatief waren we! Heel leuk om te doen en ook weer beetje terug naar toen ik een meisje was en ik het heerlijk vond om allemaal stickers en spulletjes te sparen. De workshop heeft me meer richting gegeven aan wat echt belangrijk is en waar meer ruimte voor mag komen. Het eindresultaat: een mooi moodboard die een mooi plekje in huis heeft gekregen. Met een fijn gevoel weer huiswaarts gekeerd.”

Anita: “De inspiratieworkshop van Yura was op een mooie locatie, goed verzorgd en heel fijn om te doen. Ik hoopte dingen te leren en te ervaren waar ik later op terug kan grijpen. Dat is gelukt! Het moodboard gaf duidelijk aan dat ik in eerste instantie te veel leuk vind en daardoor te veel wil (ik had te veel om op het moodboard te plakken, hoe herkenbaar :-). Ik heb een selectie gemaakt rondom 1 thema, waardoor het bord harmonieus is geworden. Het straalt rust uit. Precies zoals ik zelf ook wil zijn. Dus … als ik weer eens te veel hooi op mijn vork neem, helpt het moodboard mij herinneren aan het maken van keuzes die goed voor mij voelen. Dan volgen de harmonie en innerlijke rust vanzelf! Dank je wel Yura.”

Yvonne: “Voorafgaand had ik geen duidelijke verwachtingen. Ik hoopte iets te leren over het vinden van balans en tips daarvoor. Ik ging de workshop open in, klaar om te ervaren. Ik vond het prettig om in een klein groepje met elkaar te delen. Ik merkte dat andere moeders met veelal dezelfde struggles zitten. Dit gaf herkenning en begrip. Door een beroep te doen op een stukje creativiteit lukte het me om te realiseren wat ik zoek en daar verder over na te denken. Dank voor de workshop!” 

Annemarie: “Ik hoopte vooral manieren te vinden om wat meer rust in mijn leven te brengen. Ik was zo druk in mijn hoofd, dat het me niet meer lukte dat zelf te bedenken. De sfeer was erg prettig. We stelden ons allemaal open voor elkaar. Het was vooral de bedoeling om zelf je inspiratie te zoeken en je eigen wensen en gedachten vorm te geven. Dat werkte heel goed. Aan het einde deelden we onze ervaringen en resultaten met elkaar. We oordeelden niet, maar gaven wel positieve feedback aan elkaar. Dat zorgde ervoor dat ik met een glimlach op mijn gezicht en een licht gevoel weg ging. De workshop is voor mij een startpunt om meer rust in mijn leven te creëren. Dat wil niet zeggen dat die rust er nu in 1 keer is, maar ik heb wel beter inzicht gekregen in wat ik nodig heb”.

Jana: “De workshop was voor mij een welkom moment van reflectie. Ik kon op een mooie, vredige locatie met voornamelijk natuurgeluiden in alle rust reflecteren op hoe het met me gaat. Minder denken en meer voelen. Ik heb inzicht gekregen in mijn kernwaarden, in mijn behoeften en in wat me te doen staat. Ik heb het ervaren als een fijne workshop. Door de werkvormen kon je contact maken met de wijsheid in jezelf, die er wel is, maar waar je in het dagelijks leven niet bij kunt komen. Het had van mij langer mogen duren en ik vond het heerlijk om even ongestoord bezig te zijn. Ik kwam helemaal in een flow”.

Jilske: “Ik had echt even de tijd om na te denken over waar ik behoefte aan heb, wat ik belangrijk vind, waar ik een goed gevoel bij krijg. Onderweg naar huis schoten er steeds weer gedachtespinsels in mijn hoofd, dus toen ik thuis kwam ben ik er nog eens voor gaan zitten om die op papier te zetten. Het is echt heel waardevol om dat er af en toe bij te pakken, het geeft een soort focus. Wat de workshop me heeft gebracht? Focus, inzien van het belang van momenten van bezinning en reflectie, en beweging in de dingen die voor mij belangrijk zijn in het leven”. 

Marina: “Ik volgde de workshop als afsluiting van een coachingstraject. De workshop gaf mij veel inzicht in waar ik werkelijk blij van wordt, wat mij inspireert. Ook kwam ik erachter wat ik nodig heb om dit te realiseren. De workshop was echt een cadeautje aan mezelf. Iets wat ik elke moeder kan aanraden. Ik merk dat ik in het dagelijks leven soms vooral bezig ben met het zorgen voor anderen, nu hoefde dat even niet. Mijn wensen en verlangens stonden centraal. Ik weet nu nóg beter waar ik voor sta. Opeens werd het mij helder, ik besefte: dit ben ik… Ik ben helemaal goed zoals ik ben, ik hoef me niet meer te bewijzen!”

Noortje: “De workshop heeft mij echt even tijd voor mezelf gegeven. Tijd om eens stil te staan bij wat ik nu echt wil, waar mijn verlangen ligt. Ik ben met nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie weer thuis gekomen. Ik vond het mooi om dit samen met andere vrouwen te doen”.

Monique: “Op 17 maart heb ik deelgenomen aan de inspiratie workshop. Het was een verademing om eens aandacht voor mezelf te hebben en mezelf ook daadwerkelijk te zien. Met een klein gezelschap hebben we mooie momenten met elkaar gedeeld. Wat me het meeste is bijgebleven, is de ontspannen sfeer en tijdens een meditatie hoorde ik letterlijk alleen maar één vogel. Alles om me heen was vervaagd. Behalve het vogeltje die ik luid en duidelijk hoorde. Zaterdag 16 juni was ik na een toch wel drukke dag blij dat ik weer thuis kwam en vond ik op mijn deurmat een prachtige kaart die ik tijdens de inspiratie workshop aan mezelf had geschreven. Toeval bestaat niet en wat had ik deze woorden nodig. Actueler kon het niet. Een workshop of coaching … het maakt niet uit. Bij MAMcoaching kun je jezelf zijn. En hoe!”. 

Marlinde: “Voorafgaand aan de workshop had ik gehoopt dat het mij een moment zou geven van bezinning en dat ik tijd zou hebben om even stil te staan. Daarbij gestuurd door iemand met ervaring, iemand die handvatten kan geven en mede-moeders om mee te praten. De workshop heeft die verwachtingen waargemaakt. De workshop voelde als een warm bad en ik heb echt even tijd voor mezelf kunnen maken en andere aspecten van mijn leven los kunnen laten. Heerlijk! Het gaf mij inspiratie, inzichten en een ontspannen ochtend”. 

Laat je ook inspireren en leef in balans, vanuit je hart en met energie! Wil je je inschrijven? Mail me op info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp naar 06-83554192.

Ik geef deze inspiratie workshop 4-6 keer per jaar. Houd de agenda dus in de gaten! Heb je een vraag? Mail me op info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp naar 06-83554192.

Ik vind dat alle moeders die last hebben van stress, schuldgevoel en onzekerheid het verdienen om goed in hun vel te zitten door andere, nieuwe keuzes te maken die goed voelen. Dus jij ook! Keuzes die passen in de context waarin je nu zit. Zodat je zonder stress op het werk zit, weer geniet van de kinderen als je ’s avonds thuis komt, dat je de kleine dingen in het leven ziet waar het om gaat, die geluksgevoelens die je dag zo mooi maken.

En natuurlijk zijn er ook momenten dat je je kinderen, partner of collega’s achter het behang kunt plakken of dat je stress ervaart … Maar als er meer evenwicht in je leven is, dan kun je dat veel makkelijker aan en heb je er minder last van.

Het helpt jou in het vinden van jouw eigen balans, je tijd en energie. Wat jij belangrijk vindt, wat  jij écht wilt. Soms voel je dat je leven een richting op gaat die niet meer bij je past, waardoor je niet goed in je vel zit.

Door deze Inspiratie workshop ontstaat er een helder beeld van wat jij wel wilt en waar jij je aandacht op wilt richten. Om te leven, werken en opvoeden vanuit je hart: je komt weer op je eigen pad en weet wat je nodig hebt.

Ervaringen met de workshop:

“De workshop heeft me een duidelijk beeld gegeven van wat belangrijk is voor mezelf. Wat heb ik nodig en waar word ik blij van. Het delen van je verhaal geeft je een gevoel niet alleen te zijn. Dat geeft een ontspanning. De workshop heeft me veel positieve energie en inzichten gegeven.” (Floor)

“Deze workshop heeft me een stoot energie én veel inzicht gegeven. Ik ging er blanco in, zonder verwachtingen vooraf, en heb mezelf laten verrassen door het resultaat. Ik ga thuis een mooi plekje vinden voor mijn moodboard en ben benieuwd hoe ik er volgende week, volgende maand, over een jaar naar kijk. Hopelijk blijft het me inspireren.” (Digna)

De workshop was echt een fijn moment voor mezelf. Het heeft een creatief vlammetje aangewakkerd waar ook meer aandacht voor mag zijn. Dit kan zowel met als zonder de kinderen. En ook dat schrijven heel fijn is en dat dat niet perfect hoeft te zijn.” (Jessica)

“De workshop onder leiding van Yura heeft me geholpen op een creatieve manier uiting te geven aan mijn behoeftes. Mijn overtuiging dat ik niet creatief genoeg ben, blijkt niet te kloppen en ik ben trots op wat ik gemaakt heb. Daarnaast heb ik in de weken na de workshop kleine veranderingen in mijn dagelijks leven aangebracht, die me nu al veel plezier opleveren.” (Marijke)

“Ik heb de workshop als heel fijn ervaren. Even echt me-time. Een kleine groep en heel verschillende dames, maar allemaal wel bezig met hetzelfde thema: zelfzorg. En meer creativiteit in je leven brengen. Creatief waren we! Heel leuk om te doen en ook weer beetje terug naar toen ik een meisje was en ik het heerlijk vond om allemaal stickers en spulletjes te sparen. De workshop heeft me meer richting gegeven aan wat echt belangrijk is en waar meer ruimte voor mag komen. Het eindresultaat: een mooi moodboard die een mooi plekje in huis heeft gekregen. Met een fijn gevoel weer huiswaarts gekeerd.” (Tanja)

“De inspiratieworkshop van Yura was op een mooie locatie, goed verzorgd en heel fijn om te doen. Ik hoopte dingen te leren en te ervaren waar ik later op terug kan grijpen. Dat is gelukt! Het moodboard gaf duidelijk aan dat ik in eerste instantie te veel leuk vind en daardoor te veel wil (ik had te veel om op het moodboard te plakken, hoe herkenbaar :-). Ik heb een selectie gemaakt rondom 1 thema, waardoor het bord harmonieus is geworden. Het straalt rust uit. Precies zoals ik zelf ook wil zijn. Dus … als ik weer eens te veel hooi op mijn vork neem, helpt het moodboard mij herinneren aan het maken van keuzes die goed voor mij voelen. Dan volgen de harmonie en innerlijke rust vanzelf! Dank je wel Yura.” (Anita)

“Voorafgaand had ik geen duidelijke verwachtingen. Ik hoopte iets te leren over het vinden van balans en tips daarvoor. Ik ging de workshop open in, klaar om te ervaren. Ik vond het prettig om in een klein groepje met elkaar te delen. Ik merkte dat andere moeders met veelal dezelfde struggles zitten. Dit gaf herkenning en begrip. Door een beroep te doen op een stukje creativiteit lukte het me om te realiseren wat ik zoek en daar verder over na te denken. Dank voor de workshop!” (Yvonne)

“Ik hoopte vooral manieren te vinden om wat meer rust in mijn leven te brengen. Ik was zo druk in mijn hoofd, dat het me niet meer lukte dat zelf te bedenken. De sfeer was erg prettig. We stelden ons allemaal open voor elkaar. Het was vooral de bedoeling om zelf je inspiratie te zoeken en je eigen wensen en gedachten vorm te geven. Dat werkte heel goed. Aan het einde deelden we onze ervaringen en resultaten met elkaar. We oordeelden niet, maar gaven wel positieve feedback aan elkaar. Dat zorgde ervoor dat ik met een glimlach op mijn gezicht en een licht gevoel weg ging. De workshop is voor mij een startpunt om meer rust in mijn leven te creëren. Dat wil niet zeggen dat die rust er nu in 1 keer is, maar ik heb wel beter inzicht gekregen in wat ik nodig heb.” (Annemarie)

“De workshop was voor mij een welkom moment van reflectie. Ik kon op een mooie, vredige locatie met voornamelijk natuurgeluiden in alle rust reflecteren op hoe het met me gaat. Minder denken en meer voelen. Ik heb inzicht gekregen in mijn kernwaarden, in mijn behoeften en in wat me te doen staat. Ik heb het ervaren als een fijne workshop. Door de werkvormen kon je contact maken met de wijsheid in jezelf, die er wel is, maar waar je in het dagelijks leven niet bij kunt komen. Het had van mij langer mogen duren en ik vond het heerlijk om even ongestoord bezig te zijn. Ik kwam helemaal in een flow.” (Jana)

“Ik had echt even de tijd om na te denken over waar ik behoefte aan heb, wat ik belangrijk vind, waar ik een goed gevoel bij krijg. Onderweg naar huis schoten er steeds weer gedachtespinsels in mijn hoofd, dus toen ik thuis kwam ben ik er nog eens voor gaan zitten om die op papier te zetten. Het is echt heel waardevol om dat er af en toe bij te pakken, het geeft een soort focus. Wat de workshop me heeft gebracht? Focus, inzien van het belang van momenten van bezinning en reflectie, en beweging in de dingen die voor mij belangrijk zijn in het leven.” (Jilske)

“Ik volgde de workshop als afsluiting van een coachingstraject. De workshop gaf mij veel inzicht in waar ik werkelijk blij van wordt, wat mij inspireert. Ook kwam ik erachter wat ik nodig heb om dit te realiseren. De workshop was echt een cadeautje aan mezelf. Iets wat ik elke moeder kan aanraden. Ik merk dat ik in het dagelijks leven soms vooral bezig ben met het zorgen voor anderen, nu hoefde dat even niet. Mijn wensen en verlangens stonden centraal. Ik weet nu nóg beter waar ik voor sta. Opeens werd het mij helder, ik besefte: dit ben ik… Ik ben helemaal goed zoals ik ben, ik hoef me niet meer te bewijzen!” (Marina)

“De workshop heeft mij echt even tijd voor mezelf gegeven. Tijd om eens stil te staan bij wat ik nu echt wil, waar mijn verlangen ligt. Ik ben met nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie weer thuis gekomen. Ik vond het mooi om dit samen met andere vrouwen te doen”. (Noortje)

“Op 17 maart heb ik deelgenomen aan de inspiratie workshop. Het was een verademing om eens aandacht voor mezelf te hebben en mezelf ook daadwerkelijk te zien. Met een klein gezelschap hebben we mooie momenten met elkaar gedeeld. Wat me het meeste is bijgebleven, is de ontspannen sfeer en tijdens een meditatie hoorde ik letterlijk alleen maar één vogel. Alles om me heen was vervaagd. Behalve het vogeltje die ik luid en duidelijk hoorde. Zaterdag 16 juni was ik na een toch wel drukke dag blij dat ik weer thuis kwam en vond ik op mijn deurmat een prachtige kaart die ik tijdens de inspiratie workshop aan mezelf had geschreven. Toeval bestaat niet en wat had ik deze woorden nodig. Actueler kon het niet. Een workshop of coaching … het maakt niet uit. Bij MAMcoaching kun je jezelf zijn. En hoe!”. (Monique)

“Voorafgaand aan de workshop had ik gehoopt dat het mij een moment zou geven van bezinning en dat ik tijd zou hebben om even stil te staan. Daarbij gestuurd door iemand met ervaring, iemand die handvatten kan geven en mede-moeders om mee te praten. De workshop heeft die verwachtingen waargemaakt. De workshop voelde als een warm bad en ik heb echt even tijd voor mezelf kunnen maken en andere aspecten van mijn leven los kunnen laten. Heerlijk! Het gaf mij inspiratie, inzichten en een ontspannen ochtend”. (Marlinde) 

Prijs: € 55,00 (incl. alle materialen, koffie/thee met lekkers, ’tijd voor jezelf’ goodiebag, BTW).

MAMtips abonnees krijgen 10% korting en betalen maar € 49,50!

Ik geef deze workshop ook ‘in company’. Mail me op info@mamcoaching.nl voor meer informatie, prijs, datum, enzovoort. Of vul het contactformulier in

Locatie: Gezondheidscentrum Villa Xaverius, Rijsenburgselaan 11 in Driebergen. Het is een oud klooster (groot wit gebouw) en in de ‘huiskamer’ vindt de workshop plaats. Rekening houdend met gepaste afstand kunnen per keer 3 deelnemers meedoen.

Villa Xaverius is ideaal gelegen: 3 minuten met de auto vanaf afslag Driebergen langs de A12 en met eigen parkeerterrein aan de straat Drieklinken. De ingang/voordeur zit ook aan de Drieklinken. Bushalte Rijsenburg zit aan de Hoofdstraat, waarvandaan het 5 minuten lopen is naar de Villa.

Aanmelden en meer informatie: mail naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp me op 06-83554192. Ik ontmoet je graag!

De Inspiratie workshop is ook een goed startpunt voor een vervolg met coaching, bijvoorbeeld via de Strippenkaart of een VIP dag

Gezondheidscentrum Villa Xaverius

Meld je aan voor de Inspiratie workshop door te mailen naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp me op 06-83554192.

En als je nog vragen hebt, laat het me dan gerust weten. Ik ontmoet je graag!

Gratis Kennismaken?

Mail: info@mamcoaching.nl

Bel: 06-83554192

GRATISKennismaking