Boekentip: InspiratieDoeBoek

Mijn boek is uit en jij kunt het nu ook bestellen!
Het heet: InspiratieDoeBoek en ik heb het gemaakt voor mijn tweede bedrijf PosiYou
Vorige week ben ik gestart met alle bestellingen te verzenden per post. Ontzettend leuk! Dus als jij nog een mooi kerstcadeau zoekt voor jezelf of voor een ander, dan kan ik het ook nog op tijd naar jou versturen.
Het is een heel fijn boek als je verlangt naar meer ruimte, rust en tijd voor jezelf. Als je wilt leven en werken vanuit je hart, in lijn met jezelf.
Zie het boek als tijd voor jou en gun het jezelf!
Ruimte creëren, dat is waar het PosiYou InspiratieDoeBoek over gaat. In je gevoel en denken. In je privéleven en werk. In je energie en bewustzijn. In je creativiteit en planning. In je balans en veerkracht. In alles wat bij jou hoort en zoals jij bent.
“Je gaat lekker veel doen, namelijk lezen, schrijven, knippen, plakken, tekenen, verzamelen enzovoort.”

Het boek bestaat uit 2 delen

Door het InspiratieDoeBoek ga je meer ruimte, rust en tijd voor jezelf creëren. Het bestaat uit 2 delen.
In deel 1 maak je aan de hand van vijf herkenbare thema’s, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, de ruimte om:
  • Tijd voor jezelf te plannen
  • Meer rust in je hoofd en lijf te krijgen
  • Lief voor jezelf te zijn
  • Sterker in je schoenen te staan
  • Zelf aan het stuur van je leven te zitten
In deel 2 heb je alle ruimte om jouw eigen verhaal te plakken, knippen, schrijven, tekenen. Een kleurrijk en positief journal of dagboek met alles wat jij meemaakt, tegenkomt en ervaart. Jóuw me-time moment.
Als je meer ruimte creëert, sta je anders in het leven: positiever, lichter, energiek, ontspannen, zelfverzekerd, speels en met plezier. En echter, dus meer vanuit je hart, in lijn met jezelf.

Je kunt het boek in de PosiYou webshop bestellen

Ben je meteen enthousiast en wil je het InspiratieDoeBoek voor € 17,50 bestellen? Klik dan hier Je kunt dan ook meteen een aantal pagina’s inkijken. Leuk extraatje: in 2020 zijn de verzendkosten een cadeautje van mij.
GRATISKennismaking