MAMnieuwsbrief

Vul het formulier in om de MAMnieuwsbrief te ontvangen

  Aanmelden voor de MAMnieuwsbrief

  MAMcoaching

  Yura Boerma (drs.)
  Rijsenburgselaan 11 (Gezondheidscentrum Villa Xaverius)
  3972 EG Driebergen-Rijsenburg (vlakbij Utrecht)

  Postadres: Valkenkamp 103, 3972 ZC Driebergen-Rijsenburg
  Telefoon 06-83554192
  E-mail info@mamcoaching.nl
  Gecertificeerd Practitioner coach bij de NOBCO

  Locaties buiten en binnen: de wandelende coachafspraken vinden plaats in het bos of op een mooi landgoed in Amersfoort, Bunnik (vlakbij Utrecht) of Driebergen. In overleg is een andere locatie in de buurt van Utrecht of Amersfoort ook mogelijk. Of je kunt kiezen voor coaching via Skype, Zoom, WhatsApp videobellen of telefoon. Of een combinatie hiervan met wandelcoaching. De afstand hoeft dus geen probleem te zijn. Ik heb ook een eigen coachruimte in Driebergen, in Gezondheidscentrum Villa Xaverius aan de Rijsenburgselaan 11 als je het prettig vindt om een coachgesprek binnen te doen.

  Contact 

  Als je een gratis kennismakingsgesprek van 45 minuten wilt aanvragen, dan kun je dat online direct onderaan deze pagina doen. Lukt het niet, heb je een vraag of wil je liever even bellen/smsen/WhatsAppen of mailen, dan kan dat natuurlijk ook: 06-83554192 of info@mamcoaching.nl

  Wil je je aanmelden voor een coachtraject, coachgesprek, Strippenkaart, Drijfverenscan, VIP dag of workshop? Gebruik dan het contactformulier en vul alle gegevens in. Als je liever mailt, stuur dan een bericht naar info@mamcoaching.nl Natuurlijk kun je me ook bellen/smsen/Whatsappen: 06-83554192.

  Wil je als bedrijf/organisatie een offerte aanvragen? Ook hiervoor kan gebruik worden gemaakt van het contactformulier. Uiteraard kun je ook mailen naar info@mamcoaching.nl of bellen: 06-83554192. Ik neem binnen 24 uur contact op.

  Plan een GRATIS kennismaking in

  Hieronder zie je de datum & tijden waarop je direct online een gratis kennismakingsgesprek van 45 minuten kunt inplannen. Klik op de (blauwe) datum en tijd die beschikbaar is. Je vult jouw gegevens in en geeft je voorkeur voor de locatie aan: Amersfoort, Bunnik (vlakbij Utrecht) of Driebergen*. Je ontvangt daarna automatisch een bevestiging van de afspraak. Wil je liever een kennismakingsgesprek binnen, dan typ je dit in het blokje “Eventuele opmerkingen’ en kies je voor de locatie Driebergen. Ditzelfde geldt als je een kennismakingsgesprek wilt via telefoon, Zoom, Whatsapp videobellen of Skype.

  Zie je geen datum en tijd die in jouw agenda past? Mail of bel/sms/WhatsApp me gerust. Dan leggen we onze agenda’s naast elkaar en plannen we samen een datum.

  * Amersfoort, bos Birkhoven, parkeerplaats direct links na de afslag op de Barchman Wuytierslaan voor het bosbad | Bunnik, landgoed Rhijnauwen, parkeerplaats a/d Rhijnauwenselaan (voor Stayokay Café) | Driebergen, landgoed Kraaybekerhof/Sparrendaal, parkeerplaats naast het Wapen van Rijsenburg, Hoofdstraat 83 | Driebergen binnen, eigen coachruimte in Gezondheidscentrum Villa Xaverius, Rijsenburgselaan 11.

  GRATISKennismaking