Susan over de Strippenkaart

‘De coaching met Yura heeft mij opgeleverd dat ik vaker stil sta bij wat ik in het dagelijks leven tegen kom. Juist in het drukke leven van een moeder is het zo moeilijk om stil te staan. En dan ook nog eens na te denken over wat er gebeurt met mezelf en wat ik zou willen of nodig heb. Het hielp mij om de niveau’s en rollen te scheiden en daarin mijn eigen overtuigingen, wensen en doelen te leren kennen en benoemen. Doordat we het konden koppelen aan de aspecten die ik tegenkwam op die momenten, kon ik het toepassen en dat geeft de motivatie om het vast te houden. Met name de mogelijkheid om de afspraken te kunnen spreiden en indelen naar eigen behoefte, maakte dat er bij mij inbedding in mijn leven kon ontstaan. Ik heb echt aspecten van mezelf leren kennen en middelen/gedachten gekregen die mij helpen om te ordenen en dan keuzes te maken die goed voor mij, en daarmee voor mijn gezin zijn. Het wandelen in de natuur is voor mij echt helpend geweest, heerlijk. Yura biedt een luisterend oor en begrip, maar is ook kritisch en durft te zeggen wat ze ziet en hoort. Heel fijn dat alles er mag zijn’.
(Susan) 

GRATISKennismaking