E-books

E-books voor meer balans

Ik heb 2 e-books geschreven die jou als moeder helpen om meer balans in je leven te ervaren en om lekkerder in je vel te zitten. Het ene e-book staat boordevol tips voor meer balans tussen werk en gezin. En het andere e-book gaat over energie, vitaliteit en balans.
Lees hieronder alle informatie en kies het e-book dat bij jou past. Of bestel ze allebei!

Heb je er vragen over? Mail me dan op info@mamcoaching.nl of bel naar 06-83554192.

Lekker in je vel en in je hoofd – over energie, vitaliteit & balans

7 Tips voor meer balans tussen werk & gezin

Laten we eerlijk zijn: het moederschap is geweldig… maar soms ook behoorlijk zwaar.  Er zijn momenten dat je niet meer bewust voelt hoe je in het leven staat. Je eigen vitaliteit komt in het gedrang en je merkt dat je kinderen daarop reageren. Vermoeidheid en onbalans nemen dan toe en je kunt minder hebben van je gezin.

‘Vergeet je  niet ook even tijd voor jezelf te nemen vandaag?’

Je leest over échte mama-thema’s als perfectionisme en loslaten, over het ‘heilige moeten’ en te veel willen doen, over goede voeding voor jezelf en je gezin, en over omgaan met stressmomenten. Je krijgt tips die lichaam en geest verenigen. Je weet hoe je een gezonde geestelijke balans kunt bereiken – en hoe je die lichamelijk ondersteunt. Het resultaat: meer energie en beter in balans.

‘Balans tussen je gezin en jezelf en goede voeding zijn de basis waarmee jij jezelf weer fijn voelt én je weer geniet van het moederschap’.

Het e-book vol inspiratie en kennis verenigt Lichaam en Geest en Voeding en Psyche. Het is in eerste instantie gemaakt voor de workshop ‘Lekker in je vel én in je hoofd!’ en dit was zo’n succes dat het ook los verkrijgbaar is.

Informatie over de auteurs:

Yura Boerma van MAMcoaching is als balans- & wandelcoach specialist op het gebied van stress en de balans tussen werk, je gezin en jezelf. Nienke Tode-Gottenbos, oftewel ‘De Groene Vrouw’ is kruidengeneeskundige, darmtherapeut en voedingskundige – en mama van 2 kinderen. Wij delen graag onze kennis op het gebied van geestelijke en lichamelijke balans en helpen je op weg naar een meer ontspannen leven als moeder.

Lekker in je vel en in je hoofd bestaat uit korte hoofdstukken over meer dan 20 verschillende onderwerpen, o.a.:

 • Praktische tips over bewust(er) omgaan met het moederschap
 • Hoe je zorgt voor meer rust en energie
 • Hoe je met voeding je balans en vitaliteit ondersteunt
 • Prachtige inspiratiekaarten om uit te printen en te versturen
 • 3 manieren om binnen 1 minuut weer in balans te komen

Als je geen rust hebt in je hoofd, lukt het je niet om gezond te eten.
En als je voedingstekorten hebt kun je coachen wat je wilt, maar daar gaat die hersenmist niet mee over.

Dit e-book helpt je die negatieve spiraal te doorbreken en brengt weer lucht in je leven

Stuur een mail naar info@mamcoaching.nl om het e-book ‘Lekker in je vel én in je hoofd’ te bestellen. Maak een bedrag van € 10,00 over op rekeningnummer NL81 RABO 0157 5136 96 t.n.v. MAMcoaching te Leersum* en je krijgt het e-book pakket – direct na betaling – naar je e-mailadres toegestuurd.

Voor € 10,00 ontvang je het hele pakket:

 • e-book ‘Lekker in je vel én in je hoofd’
 • CD-cover
 • CD-hoesje 1
 • CD-hoesje 2

Ook heel geschikt als cadeautje voor je vriendin, (schoon)zus of collega.

ACTIE: MAMtips abonnees betalen slechts € 7,50.
Dus ben je abonnee, geef dit dan aan bij je bestelling. Ben je nog geen (gratis) abonnee? Meld je dan hier aan en ontvang iedere maand inspirerende en waardevolle tips in je mailbox voor een betere balans tussen werk en gezin, een ontspannen moeder zijn, en minder schuldgevoel en stress.

TIP: Zet het e-book op een cd. En print de twee verschillende cd-stickers en hoesjes, zodat je je cadeautje helemaal af kunt maken.

* Voor betalingen uit het buitenland heb je ook een BIC code nodig van de bank. Dit is: RABONL2U

Een tijd geleden werd ik via LinkedIn benaderd door bookboon.com – de grootste e-book uitgeverij ter wereld voor zakelijke professionals en studenten. Ze vroegen mij een boek te schrijven over mijn expertise: de balans tussen werk en gezin. Ik dacht altijd geen tijd te hebben voor het schrijven van een boek of uitgebreid e-book… Maar, ik heb mijn beer op de weg aan de kant gezet en een e-book geschreven vol inspirerende tips die je helpen op zoek te gaan naar jouw eigen balans tussen werk en gezin. Het is een actief e-book geworden met veel aandacht voor stress, schuldgevoel, energiemanagement, keuzes maken, hulp vragen, perfectionisme, je innerlijke criticus en overtuigingen, en mindfulness.

‘Doe je wat je doet omdat je dat wilt, of omdat je het gisteren ook zo deed?’

Het boek is opgebouwd rondom 7 tips die je helpen in het vinden van jouw eigen balans tussen werk en gezin. In de verschillende hoofdstukken lees je korte, persoonlijke verhalen van moeders die het anders willen doen in hun leven. Het is een mix van verhalen van de vele mama’s die ik gesproken heb in de afgelopen jaren. Ze zullen herkenbaar zijn, een ‘ja, dat heb ik ook gevoel’ oproepen en misschien kunnen hun stappen of inzichten jou ook helpen.

Het is een actief e-book.

Je vindt veel To-Do TIPS waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Om nieuwe inzichten op te doen en nieuwe ideeën in je hoofd te krijgen. En deze vooral uit te voeren. Als coach zeg ik altijd: “Het is belangrijk om in te zien wat je anders wilt gaan doen, maar het belangrijkste is hoe je het gaan doen en wanneer!” Maak dus gebruik van deze To-Do TIPS en zet jezelf aan tot positieve verandering. Ook vind je korte TIPS en Notes to self. Die gebruik je als inspiratie, hulpmiddel of reminder.

7 Tips voor meer balans tussen werk & gezin bestaat uit 7 hoofdstukken:

 • Hoeveel ballen houd jij in de lucht? Beslis welke bal je kunt loslaten, zonder dat je een gevoel hebt van tekort schieten..
 • Ga op zoek naar wat jou meer energie geeft. Zorg ervoor dat je omringd bent door veel energiegevers en elimineer zoveel mogelijk jouw energievreters. Als je meer energie hebt, gun je jezelf ook meer me-time.
 • Maak bewuste keuzes. Laat je hierin inspireren door je waarden en je talenten. En vooral: stop met pleasen…
 • Leg je kritische stemmetje het zwijgen op en laat je belemmerende overtuigingen los.
 • Zorg voor minder stress in je leven door je grenzen aan te geven, te stoppen met multitasking en met aandacht – mindful – te leven.
 • Vraag hulp, je hoeft het niet allemaal alleen te doen. En durf te delen, vooral je verantwoordelijkheden.
 • Zet je perfectionisme opzij. Goed genoeg is ook ok, dit zorgt voor minder schuldgevoel.

Zorg er voor dat je bij het lezen van dit e-book een schrift of notitieblok, een pen en/of potlood en markeerstiften hebt klaarliggen.

Als je alle To-Do TIPS, TIPS en Notes to self en stappen hebt doorlopen, dan heb je een eigen document gecreëerd waarin al jouw eigen handvatten opgeslagen zitten voor een betere balans tussen werk, gezin en jezelf. Ik adviseer je dan ook om een mooi schrift of notitieboekje te kopen, zodat het een document wordt om te bewaren.

Je kunt dit boek bestellen voor € 8,99 bestellen via Bookboon.com (zie bestelknop hieronder).

Of je kunt 30 dagen gratis toegang krijgen tot ‘7 tips voor meer balans tussen werk en gezin’, plus toegang tot 800 andere educatieve e-books met het Premium abonnement. Dat kun je de eerste 30 dagen gratis uitproberen en daarna betaal je € 5,99 per maand.

Je kunt online opzeggen wanneer jij het wilt. Als je op tijd opzegt, heb je 30 dagen gratis kunnen lezen. Er zijn geen verplichtingen of verborgen kosten.

Bij het aanmaken van je gratis Premium-30 dagen-account heb je een creditcard nodig.

Gratis Kennismaken?

Mail: info@mamcoaching.nl

Bel: 06-83554192

GRATISKennismaking