Agenda

mei
26
za
Gratis coachwandeling van 3 kwartier tijdens de Nationale Wandelcoachdag @ Landgoed Broekhuizen
mei 26 @ 10:00 – 17:00
Gratis coachwandeling van 3 kwartier tijdens de Nationale Wandelcoachdag @ Landgoed Broekhuizen | Leersum | Utrecht | Nederland

‘Meer rust en minder haast in je leven’ – Gratis individuele coachwandeling van 3 kwartier tijdens de Nationale Wandelcoachdag op zaterdag 26 mei 2018 

Kom gratis kennismaken met wandelcoaching en meld je aan voor een van de 6 individuele coachwandelingen van 45 minuten. Ervaar zelf wat een coachwandeling voor jou kan doen.

Is een coachwandeling iets voor jou?
Jazeker, als je vaak gebrek aan tijd hebt en veel stress ervaart in de balans tussen je werk, gezin en jezelf. Je merkt dat je vast zit met een vraag, een beslissing of iets anders. Je vindt het moeilijk om keuzes te maken, terwijl je wel heel duidelijk merkt dat je het op deze manier niet langer wilt volhoudt. Een wandeling in de natuur brengt je hoofd (verstand) en hart (gevoel) in balans. En mijn frisse blik en deskundige begeleiding als coach en stresscounselor, zorgen ervoor dat je ontspant en ontstrest. Er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën om vol energie vanuit jouw eigen balans te gaan leven. Gebruik het als een herijkpunt in je leven. En zie deze coachwandeling als goed ingevulde tijd voor jezelf! Een eerste stap naar meer rust en minder haast in je leven.

Wat levert wandelcoaching op? Dit zijn inzichten die gecoachte vrouwen vaak noemen: 

 • Een balans tussen werk en gezin die beter past
 • Minder stress en meer rust in je hoofd
 • Beter om kunnen gaan met ‘beren op de weg’ – je belemmerende overtuigingen
 • Minder piekeren en makkelijker keuzes maken
 • Meer tijd voor jezelf en minder schuldgevoel naar je kinderen, partner en werk
 • Energieker en vitaler voelen
 • Mentaal en fysiek beter in balans zijn
 • Meer aandacht voor bewuster leven

Ervaring van Edith met een coachwandeling tijdens de Nationale Wandelcoachdag in 2017: “Dank je wel voor de fijne sessie. Je hebt me bewustwording en inzicht gegeven. Dat het belangrijk voor me is me te richten op mijn innerlijke ‘ik’. Dat wat ik hierin beleef; mijn gedachten en gevoelens op te gaan schrijven, zodat dit mij ook meer duidelijkheid en wellicht ook meer richting in mijn leven kan geven. En hierdoor de nodige rust”.

De individuele coachwandelingen op zaterdag 26 mei 2018 duren ca. 45 minuten, en starten ieder uur: vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Hieronder kun je zien welke tijden nog open staan:

10.00 – 10.45 uur: STAAT NOG OPEN

11.00 – 11.45 uur STAAT NOG OPEN

12.00 – 12.45 uur: VOL!

14.00 – 14.45 uur: STAAT NOG OPEN

15.00 – 15.45 uur: STAAT NOG OPEN

16.00 – 16.45 uur: STAAT NOG OPEN

Meld je aan via het contactformulier, stuur een mail naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp naar 06-83554192.

Vergeet niet aan te geven voor welke tijd je je inschrijft!

Heb je nog vragen? Laat het me gerust weten, ik beantwoord ze graag.

Mocht je op zaterdag 26 mei niet kunnen en mij wel een keer willen zien en spreken, vraag dan een GRATIS kennismakingsgesprek aan. 
Het duurt ca. 45 minuten en het gesprek kan wandelend, via Skype of telefoon plaatsvinden. Ik help je graag verder.

sep
23
zo
Introductieworkshop & MAMwandeling tijdens het Blikopeners Festival @ Het Goeie Leven
sep 23 @ 11:00 – 18:00
Introductieworkshop & MAMwandeling tijdens het Blikopeners Festival @ Het Goeie Leven | Schijndel | Noord-Brabant | Nederland

Introductieworkshop & MAMwandeling tijdens het Blikopeners Festival op zondag 23 september 2018 

Het Blikopeners Festival is een feel good dagje uit voor het hele gezin. Dus kom gezellig langs en laat je inspireren! De entree is gratis en er zijn activiteiten voor kinderen (in de peuter- en basisschoolleeftijd) én voor volwassenen, waar je een (kleine) bijdrage voor betaalt.

Wat ga ik daar doen?

Ik geef een gratis introductieworkshop ‘Een frisse blik voor mama’ en je kunt je inschrijven voor een individuele MAMwandeling ‘Hoe krijg ik meer balans, energie en rust?’.

De workshop is gratis en duurt ca. 45 minuten. De wandeling kost € 10,00 en duurt 50 minuten.

Bij de workshop ontvang je een inspiratieschriftje om aantekeningen te maken en na de wandeling krijg je een ‘tijd voor jezelf goodiebag’.

Bij beide activiteiten wil ik je als mama inspireren om de dingen te doen die je belangrijk vindt, om te floreren en lekker in je vel te zitten. Ik geef tips en stel vragen die je met andere ogen laat kijken. Je krijgt helder wat je wel wilt en gaat keuzes maken die goed voelen voor jou.

Je kunt je ter plekke aanmelden bij mij.

Kijk hier op de site: http://deblikopeners.nu/

Of kijk op de Facebook evenement pagina: https://www.facebook.com/events/387406651767346/

 

Algemene informatie over het Blikopeners Festival

De 2e editie vindt weer plaats bij het Goeie Leven in Eerde/Veghel, een geweldige plek waar liefde voor kamperen en lekker eten samen komen.

Een heerlijke ontspannen locatie voor superleuke workshops, bijzondere belevenissen en uitdagende activiteiten.

Er is van alles te ontdekken wat je kunt doen, wat je kunt beleven.

Naast het deelnemen aan ontspannende en inspirerende activiteiten, kun je er ook shoppen.

En natuurlijk blijft er ook voldoende tijd over om te genieten en relaxen van een hapje en een drankje op het terras.

Je hoeft je tijden het Blikopeners Festival niet te vervelen, want er is genoeg te doen.

We vinden het ook belangrijk dat niks doen ook gewoon mag. Als we je zien liggen met een grassprietje in je mond, laten wij je lekker met rust.

 

sep
14
za
Wandelworkshop op het Huis van je Leven Festival @ Landgoed Zonheuvel
sep 14 @ 13:00 – 18:30
Wandelworkshop op het Huis van je Leven Festival @ Landgoed Zonheuvel | Doorn | Utrecht | Nederland

Wandelworkshop ‘Je leven in balans’ in Doorn

Ben jij toe aan een APK voor jezelf, omdat het levens soms vol en veel is? Heb je behoefte aan een beetje orde in de chaos van het leven? Wil jij het ontspannen gevoel van de vakantie wat langer vasthouden? Kom dan naar dit festival, creëer meer overzicht en ontmoet anderen in het ruime workshopaanbod. Ik geef deze dag een ‘Je leven in balans’ wandelworkshop, dus als je jezelf een fijne middag cadeau wilt doen, bij wilt dragen aan de Stichting ALS en mij wil ontmoeten, meld je dan aan!

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om even bewust stil te staan bij zijn of haar balans. Dus zeker niet alleen voor coaches of trainers, voor iedereen die dat ontspannen gevoel van de vakantie wil vasthouden.

Festival zonder winstoogmerk 

We organiseren dit festival zonder winstoogmerk, met veel bijdragen van vrijwilligers en sponsoren. Eventuele winst komt geheel ten goede van Stichting ALS Nederland.

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA

Programma onderdelen

LEZING: Je leven in Balans met Huis van je Leven: Ingrid Schoen (Trainer – Huis van je Leven Methode) creëert in 45 minuten tijd inzicht, uitzicht en overzicht in de chaos die je leven heet.

Lees hier meer: https://www.hvjlfestival.nl/workshops

WORKSHOPS: Diverse trainers en coaches verzorgen interactieve workshops om balans in specifieke levensgebieden te herstellen. De workshops volgen de kamers van Huis van je Leven. Denk aan een workshop mindfulness, regie over je loopbaan, maak een zingevingswandeling of volg een workshop verhalen schrijven. Lees hier meer: https://www.hvjlfestival.nl/workshops

FESTIVAL MARKT: Op het terrein van Landgoed Zonheuvel zorgen we voor muziek, een relaxte festival sfeer met diverse activiteiten om geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Lees hier meer: https://www.hvjlfestival.nl/als

Borrel

Sluit deze Festival middag af bij de borrel met hapjes op het prachtige Landgoed Zonheuvel. Bij goed weer doen we dit uiteraard op het terras. Bij deze borrel neemt Mirjam Schaap afscheid van haar werkzame leven, waarbij de rode draad is: creativiteit en expressie. Lees hier meer: https://www.hvjlfestival.nl/als

 TICKETPRIJS: € 39,-

MELD JE HIER AAN!

Locatie

Landgoed Zonheuvel, schitterend gelegen in de Kaapse Bossen van Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. Naast de fijne buitenruimte, zijn ook de zalen en verzorging comfortabel geregeld. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, ligt slechts 3 minuten van de A12.

De organisatie van het Huis van je Leven Festival is in handen van een enthousiaste commissie van vrijwilligers met een achtergrond in training en coaching. Zij hebben mij gevraagd deze wandelworkshop te verzorgen en daar heb ik enthousiast ja tegen gezegd om zo bij te dragen aan het inzamelen van geld voor de Stichting ALS Nederland. Mijn lieve collega Mirjam Schaap is door deze ziekte getroffen en het zou fantastisch zijn als er meer onderzoek kan worden gedaan voor iedereen die de diagnose ALS krijgt…

 

 

mei
26
za
Gratis coachwandeling van 3 kwartier tijdens de Nationale Wandelcoachdag @ Landgoed Broekhuizen
mei 26 @ 10:00 – 17:00
Gratis coachwandeling van 3 kwartier tijdens de Nationale Wandelcoachdag @ Landgoed Broekhuizen | Leersum | Utrecht | Nederland

‘Meer rust en minder haast in je leven’ – Gratis individuele coachwandeling van 3 kwartier tijdens de Nationale Wandelcoachdag op zaterdag 26 mei 2018 

Kom gratis kennismaken met wandelcoaching en meld je aan voor een van de 6 individuele coachwandelingen van 45 minuten. Ervaar zelf wat een coachwandeling voor jou kan doen.

Is een coachwandeling iets voor jou?
Jazeker, als je vaak gebrek aan tijd hebt en veel stress ervaart in de balans tussen je werk, gezin en jezelf. Je merkt dat je vast zit met een vraag, een beslissing of iets anders. Je vindt het moeilijk om keuzes te maken, terwijl je wel heel duidelijk merkt dat je het op deze manier niet langer wilt volhoudt. Een wandeling in de natuur brengt je hoofd (verstand) en hart (gevoel) in balans. En mijn frisse blik en deskundige begeleiding als coach en stresscounselor, zorgen ervoor dat je ontspant en ontstrest. Er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën om vol energie vanuit jouw eigen balans te gaan leven. Gebruik het als een herijkpunt in je leven. En zie deze coachwandeling als goed ingevulde tijd voor jezelf! Een eerste stap naar meer rust en minder haast in je leven.

Wat levert wandelcoaching op? Dit zijn inzichten die gecoachte vrouwen vaak noemen: 

 • Een balans tussen werk en gezin die beter past
 • Minder stress en meer rust in je hoofd
 • Beter om kunnen gaan met ‘beren op de weg’ – je belemmerende overtuigingen
 • Minder piekeren en makkelijker keuzes maken
 • Meer tijd voor jezelf en minder schuldgevoel naar je kinderen, partner en werk
 • Energieker en vitaler voelen
 • Mentaal en fysiek beter in balans zijn
 • Meer aandacht voor bewuster leven

Ervaring van Edith met een coachwandeling tijdens de Nationale Wandelcoachdag in 2017: “Dank je wel voor de fijne sessie. Je hebt me bewustwording en inzicht gegeven. Dat het belangrijk voor me is me te richten op mijn innerlijke ‘ik’. Dat wat ik hierin beleef; mijn gedachten en gevoelens op te gaan schrijven, zodat dit mij ook meer duidelijkheid en wellicht ook meer richting in mijn leven kan geven. En hierdoor de nodige rust”.

De individuele coachwandelingen op zaterdag 26 mei 2018 duren ca. 45 minuten, en starten ieder uur: vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Hieronder kun je zien welke tijden nog open staan:

10.00 – 10.45 uur: STAAT NOG OPEN

11.00 – 11.45 uur STAAT NOG OPEN

12.00 – 12.45 uur: VOL!

14.00 – 14.45 uur: STAAT NOG OPEN

15.00 – 15.45 uur: STAAT NOG OPEN

16.00 – 16.45 uur: STAAT NOG OPEN

Meld je aan via het contactformulier, stuur een mail naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp naar 06-83554192.

Vergeet niet aan te geven voor welke tijd je je inschrijft!

Heb je nog vragen? Laat het me gerust weten, ik beantwoord ze graag.

Mocht je op zaterdag 26 mei niet kunnen en mij wel een keer willen zien en spreken, vraag dan een GRATIS kennismakingsgesprek aan. 
Het duurt ca. 45 minuten en het gesprek kan wandelend, via Skype of telefoon plaatsvinden. Ik help je graag verder.

sep
23
zo
Introductieworkshop & MAMwandeling tijdens het Blikopeners Festival @ Het Goeie Leven
sep 23 @ 11:00 – 18:00
Introductieworkshop & MAMwandeling tijdens het Blikopeners Festival @ Het Goeie Leven | Schijndel | Noord-Brabant | Nederland

Introductieworkshop & MAMwandeling tijdens het Blikopeners Festival op zondag 23 september 2018 

Het Blikopeners Festival is een feel good dagje uit voor het hele gezin. Dus kom gezellig langs en laat je inspireren! De entree is gratis en er zijn activiteiten voor kinderen (in de peuter- en basisschoolleeftijd) én voor volwassenen, waar je een (kleine) bijdrage voor betaalt.

Wat ga ik daar doen?

Ik geef een gratis introductieworkshop ‘Een frisse blik voor mama’ en je kunt je inschrijven voor een individuele MAMwandeling ‘Hoe krijg ik meer balans, energie en rust?’.

De workshop is gratis en duurt ca. 45 minuten. De wandeling kost € 10,00 en duurt 50 minuten.

Bij de workshop ontvang je een inspiratieschriftje om aantekeningen te maken en na de wandeling krijg je een ‘tijd voor jezelf goodiebag’.

Bij beide activiteiten wil ik je als mama inspireren om de dingen te doen die je belangrijk vindt, om te floreren en lekker in je vel te zitten. Ik geef tips en stel vragen die je met andere ogen laat kijken. Je krijgt helder wat je wel wilt en gaat keuzes maken die goed voelen voor jou.

Je kunt je ter plekke aanmelden bij mij.

Kijk hier op de site: http://deblikopeners.nu/

Of kijk op de Facebook evenement pagina: https://www.facebook.com/events/387406651767346/

 

Algemene informatie over het Blikopeners Festival

De 2e editie vindt weer plaats bij het Goeie Leven in Eerde/Veghel, een geweldige plek waar liefde voor kamperen en lekker eten samen komen.

Een heerlijke ontspannen locatie voor superleuke workshops, bijzondere belevenissen en uitdagende activiteiten.

Er is van alles te ontdekken wat je kunt doen, wat je kunt beleven.

Naast het deelnemen aan ontspannende en inspirerende activiteiten, kun je er ook shoppen.

En natuurlijk blijft er ook voldoende tijd over om te genieten en relaxen van een hapje en een drankje op het terras.

Je hoeft je tijden het Blikopeners Festival niet te vervelen, want er is genoeg te doen.

We vinden het ook belangrijk dat niks doen ook gewoon mag. Als we je zien liggen met een grassprietje in je mond, laten wij je lekker met rust.

 

sep
14
za
Wandelworkshop op het Huis van je Leven Festival @ Landgoed Zonheuvel
sep 14 @ 13:00 – 18:30
Wandelworkshop op het Huis van je Leven Festival @ Landgoed Zonheuvel | Doorn | Utrecht | Nederland

Wandelworkshop ‘Je leven in balans’ in Doorn

Ben jij toe aan een APK voor jezelf, omdat het levens soms vol en veel is? Heb je behoefte aan een beetje orde in de chaos van het leven? Wil jij het ontspannen gevoel van de vakantie wat langer vasthouden? Kom dan naar dit festival, creëer meer overzicht en ontmoet anderen in het ruime workshopaanbod. Ik geef deze dag een ‘Je leven in balans’ wandelworkshop, dus als je jezelf een fijne middag cadeau wilt doen, bij wilt dragen aan de Stichting ALS en mij wil ontmoeten, meld je dan aan!

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om even bewust stil te staan bij zijn of haar balans. Dus zeker niet alleen voor coaches of trainers, voor iedereen die dat ontspannen gevoel van de vakantie wil vasthouden.

Festival zonder winstoogmerk 

We organiseren dit festival zonder winstoogmerk, met veel bijdragen van vrijwilligers en sponsoren. Eventuele winst komt geheel ten goede van Stichting ALS Nederland.

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA

Programma onderdelen

LEZING: Je leven in Balans met Huis van je Leven: Ingrid Schoen (Trainer – Huis van je Leven Methode) creëert in 45 minuten tijd inzicht, uitzicht en overzicht in de chaos die je leven heet.

Lees hier meer: https://www.hvjlfestival.nl/workshops

WORKSHOPS: Diverse trainers en coaches verzorgen interactieve workshops om balans in specifieke levensgebieden te herstellen. De workshops volgen de kamers van Huis van je Leven. Denk aan een workshop mindfulness, regie over je loopbaan, maak een zingevingswandeling of volg een workshop verhalen schrijven. Lees hier meer: https://www.hvjlfestival.nl/workshops

FESTIVAL MARKT: Op het terrein van Landgoed Zonheuvel zorgen we voor muziek, een relaxte festival sfeer met diverse activiteiten om geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Lees hier meer: https://www.hvjlfestival.nl/als

Borrel

Sluit deze Festival middag af bij de borrel met hapjes op het prachtige Landgoed Zonheuvel. Bij goed weer doen we dit uiteraard op het terras. Bij deze borrel neemt Mirjam Schaap afscheid van haar werkzame leven, waarbij de rode draad is: creativiteit en expressie. Lees hier meer: https://www.hvjlfestival.nl/als

 TICKETPRIJS: € 39,-

MELD JE HIER AAN!

Locatie

Landgoed Zonheuvel, schitterend gelegen in de Kaapse Bossen van Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. Naast de fijne buitenruimte, zijn ook de zalen en verzorging comfortabel geregeld. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, ligt slechts 3 minuten van de A12.

De organisatie van het Huis van je Leven Festival is in handen van een enthousiaste commissie van vrijwilligers met een achtergrond in training en coaching. Zij hebben mij gevraagd deze wandelworkshop te verzorgen en daar heb ik enthousiast ja tegen gezegd om zo bij te dragen aan het inzamelen van geld voor de Stichting ALS Nederland. Mijn lieve collega Mirjam Schaap is door deze ziekte getroffen en het zou fantastisch zijn als er meer onderzoek kan worden gedaan voor iedereen die de diagnose ALS krijgt…

 

 

GRATISKennismaking