MAMcoaching

Wil jij ook meer rust, ruimte en balans?

Je hebt last van stress of hebt het gevoel dat je geleefd wordt. Je wilt het anders, maar weet niet hoe. Of je voelt je tekort schieten, omdat je te weinig tijd hebt voor de kinderen. Of moe, omdat je over je grenzen heen gaat. Wil je dit niet meer? Ik help je keuzes maken die bij jou passen, zodat je meer balans en rust ervaart – op het werk en thuis.

Je hebt soms van die momenten dat je het gevoel hebt rond te draaien in een vicieuze cirkel. Je kinderen luisteren niet naar je, je baas vraagt steeds meer van je en thuis merk je dat je steeds minder tijd hebt voor elkaar of voor me-time momenten. Je voelt je moe, de irritaties nemen toe en je lontje wordt steeds korter. En dat is ook niet gek als je kijkt naar hoeveel ballen je in de lucht houdt: als moeder, werknemer, ondernemer, partner, mantelzorger, dochter, vriendin, etcetera.

Ik coach buiten en tijdens de coachwandeling kijken we samen met een heldere en frisse blik naar je leven en naar alle ballen die jij in de lucht houdt. De ‘opruiming’ in je hoofd zorgt voor nieuwe ideeën & inzichten, waardoor jij andere keuzes maakt in de balans tussen je werk en gezin. Keuzes die jouw hoofd en hart weer in balans brengen. En het belangrijkste: jij zit weer goed in je vel en daar heeft iedereen profijt van!

‘Een frisse blik zorgt ervoor dat je anders omgaat met stress, onrust en schuldgevoel. Het heeft een positieve impact op jou en iedereen om je heen’. 

Balans lijkt misschien een groot woord, maar het is vooral belangrijk welke invulling jíj er aan geeft. Dat is iets wat ik jou wil mee geven: maak bewuste keuzes en creëer de balans in je werk en leven die goed voelt en bij jou past. Ik help je daarbij met mijn jarenlange ervaring als coach voor moeders.

Bekijk hier wat MAMcoaching jou te bieden heeft

Verlang je naar meer balans en rust in je leven? En is het nu tijd voor positieve verandering?

Ik ben expert op het gebied van stress, balans en me-time. Tijdens de coaching ga je aan de slag met stress-, energie- en keuzemanagement, onderzoek je jouw waarden en weet je weer precies waar je je aandacht wél op wilt richten. Bijvoorbeeld:

 • een betere balans tussen je werk en je gezin
 • minder stress en meer energie
 • beter omgaan met een continue gebrek aan tijd
 • minder schuldgevoel (naar je werk, partner, kinderen)
 • focus op wat écht belangrijk is
 • meer tijd voor jezelf (me-time) en met je partner
 • ontspannen en met liefdevolle aandacht opvoeden
 • makkelijker nee zeggen en grenzen & prioriteiten stellen
 • een goede balans tussen werk en moederschap na je zwangerschapsverlof
 • andere keuzes maken die passen bij de (nieuwe) levensfase waarin je zit
 • sparren over wat jouw volgende stap is in je werk, je bedrijf/praktijk of privé
 • minder piekeren en loslaten van oude patronen
 • ambities laten zien (op je werk, in het moederschap, in de maatschappij)

‘Wat je aandacht geeft, groeit. Zorg goed voor jezelf, zodat je ook goed voor anderen kunt zorgen. Daar is niks egoïstisch aan. Het is pure noodzaak om je gezond, in balans en energiek te voelen’. 

Kom ervaren wat een wandeling in de buitenlucht, inclusief deskundige begeleiding, voor jou doet. Als coach en stresscounselor zorg ik voor een verhelderende en verfrissende blik op je leven. Je merkt dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt en minder stress in je leven ervaart. Je gaat leven, werken en opvoeden vanuit je hart.

Ik ben geregistreerd coach bij de NOBCO (de beroepsvereniging voor coaches) en heb een EIA keurmerk (European Individual Accredition).

Na een coachtraject van MAMcoaching zul je meer vanuit jóuw eigen balans werken en leven, relaxter omgaan met het moederschap en minder stress ervaren. 
Bij MAMcoaching kunnen alle mama’s terecht, of je nu wel of niet werkt, een eigen bedrijf of praktijk hebt, zwanger bent, net mama bent geworden of pubermoeder bent: jij bent hier aan het goede adres.

Ik ben jouw personal coach, en inspireer en motiveer je als balans- & wandelcoach én als stresscounselor. Daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige als moeder van 2 kinderen met een eigen bedrijf. Mijn coachstijl wordt getypeerd met woorden als inspirerend, aandacht, betrokken, oplossingsgericht, positief, verhelderend, rustig, open en ‘to-the-point’.
Naast het coachwerk voor mijn eigen bedrijf MAMcoaching ben ik ook work-life coach voor ProudMom en ProudWoman, en GORTcoach Yura bij GORTcoaching. Deze afwisseling en veelzijdigheid als coach houden mij scherp, up-to-date en energiek. Wil je hier meer over weten? Klik dan op de betreffende link.

Ook werkgevers kunnen MAMcoaching inzetten voor hun bedrijf of organisatie. Als vrouwelijke medewerkers (net) moeder zijn, verandert er veel in hun leven en dat kan zijn weerslag hebben op het werk. Dat wil niet zeggen dat ze minder ambities hebben gekregen; ze hebben er juist één bijgekregen, die van moeder. Ondersteun hen om weer de ideale balans te vinden tussen werk en gezin. Zo houden ze plezier in het werk én kunnen ze optimaal blijven functioneren. Een win-win situatie. Klik hier voor meer informatie voor bedrijven/organisaties

Bekijk hier wat MAMcoaching jou te bieden heeft

Oplossingsgericht en actief

Door oplossingsgerichte en actieve coaching krijg je inspiratie en nieuwe inzichten in jóuw manier van werken, van leven en van ‘moeder-zijn’. Wat wil jij anders gaan doen? Wat kun jij doen om je leven mooi te maken, zodat je meer voldoening en geluk ervaart? Ik help jou daarbij met mijn jarenlange ervaring als coach voor moeders. Gun jezelf een goed gesprek om weer lekker in je vel te zitten. Als jíj goed functioneert en blij bent, dan heeft jouw hele omgeving hier profijt van.

Ik werk samen met jou aan een betere balans tussen werk en gezin vanuit jouw eigen levenswaarden, vanuit je hart. Je gaat met stress-, energie- en keuzemanagement aan de slag die er voor zorgen dat je ontstrest. Je ontdekt (weer) wat er écht toe doet en gaat doen wat jíj belangrijk vindt, zodat je een balans vindt die jóu past. Je ervaart meer rust en ruimte in je hoofd: op je werk, in je gezin en in jezelf.

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis. Dit kan buiten in de natuur, via Skype of telefonisch plaatsvinden. Hierna kun je kiezen voor een kort traject van 3 gesprekken, een Strippenkaart met 5 gesprekken, een compleet traject van 7 gesprekken of voor een aantal losse coachgesprekken.

Coachen met resultaat   

 • Makkelijker én meer in jouw eigen balans zijn én blijven in je verschillende rollen als moeder, werknemer/ondernemer, partner, mantelzorger, dochter, vriendin
 • Ontspannen moeder zijn en keuzes maken waar jij voor staat
 • Meer tijd voor jezelf nemen, en meer durven te delen, vragen, delegeren en loslaten
 • Inzetten van je kwaliteiten en talenten, zodat je jouw ambities kan laten zien (op het werk en thuis)
 • Verminderen van stress en schuldgevoel, waardoor je meer rust in je hoofd en in je leven ervaart

 

Mijn coachstijl wordt getypeerd met woorden als inspirerend, aandacht, betrokken, oplossingsgericht, positief, verhelderend, rustig, open en ‘to-the-point’. En dat uit zich in praktische, oplossingsgerichte en actieve coaching:  

 • Samen inventariseren we wat jouw wensen zijn: onderzoeken wat je wél wilt in je leven, waar jouw kracht zit en wat je anders wilt en kunt gaan doen – in 1-op-1 oplossingsgerichte gesprekken met aandacht voor energiemanagement, waarden onderzoek, omgaan met stress, schuldgevoel verminderen, etcetera.
 • Concreet inzien welke (kleine) stappen je gaat zetten door middel van symbolen en metaforen in de natuur die jou helpen met het vinden van jouw eigen weg, keuzes maken, in balans komen, etcetera – door wandelcoaching
 • Uitgaan van jouw kracht, in plaats van jouw klacht. Dat betekent dat we samen kijken naar wat er wel goed gaat. We onderzoeken hoe je je draagkracht kunt vergroten, hoe je effectief kunt omgaan met negatieve ervaringen en hoe je gedreven en veerkrachtig kan zijn en blijven. Je gaat (weer) floreren en je welbevinden vergroot – door positieve psychologie. De vier pijlers uit de positieve psychologie waarmee je aan de slag gaat, zijn: positieve relaties, sterke kanten, positieve emoties en (zelf)compassie.
 • Doorbreken van belemmerende gedachten en overtuigingen. Voorheen leverden deze gedachten en overtuigingen je veel op, nu zitten ze je in de weg of heb je er last van – met NLP Wandelcoaching en werkvormen uit RET (Rationeel Emotieve Training), zoals het 8 stappen-model en de 5G’s: Gebeurtenis – Gedachten – Gevoelens – Gedrag – Gevolgen.
 • Op zoek gaan naar de rust in jezelf en stilstaan bij wat er is, zodat je makkelijker kunt accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn en je met (volledige) aandacht gaat leven – met praktische mindfulness opdrachten
 • Jouw doel bereiken door middel van het positief inzetten van de successen en leermomenten in jouw (werk)leven – door het schrijven van je (loopbaan)biografie of jouw levenslijn

Ik ben geregistreerd coach bij de NOBCO (de beroepsvereniging voor coaches) en heb een EIA keurmerk (European Individual Accredition).

Dode boom en huis - eigen foto

De coachwandelingen zijn in principe op landgoed Broekhuizen (aan de rand van Leersum/Utrechtse Heuvelrug), op landgoed Beerschoten (aan de rand van De Bilt, vlakbij Utrecht) of op landgoed Rhijnauwen (in Bunnik, aan de rand van Utrecht) maar kunnen ook plaatsvinden op andere locaties. Ik vertel je graag alle mogelijkheden.

Gun jezelf een inspirerend coachgesprek: voel je energieker, maak bewuster andere keuzes, en leef en werk vanuit jouw hart, vanuit jouw eigen balans.

Gratis Kennismaken?

Mail: info@mamcoaching.nl

Bel: 06-83554192

GRATIS
Kennismaking
Close