Inspiratie workshop

Leef jouw droomleven

Loop je vast? Ben je vaak moe? Last van schuldgevoel? Of voel je je uit balans? En wil je het anders?

Dan is de inspiratie workshop echt iets voor jou. Een moment voor jezelf om in alle rust stil te staan bij hoe het met je gaat. In een ochtend leer je welke keuzes belangrijk zijn voor jou, zodat je weer goed in je vel zit.

“It’s never too late to set another goal or to dream a new dream”

Tijdens de workshop ga je van 10.00-13.00 uur aan de slag: creatief, schrijven, praten, luisteren, delen en verbinden. Alles wat jij nodig hebt om te weten hoe je jouw droomleven gaat leven.

Annemarie’s ervaring met de workshop: “Ik hoopte vooral manieren te vinden om wat meer rust in mijn leven te brengen. Ik was zo druk in mijn hoofd, dat het me niet meer lukte dat zelf te bedenken. De sfeer was erg prettig. We stelden ons allemaal open voor elkaar. Het was vooral de bedoeling om zelf je inspiratie te zoeken en je eigen wensen en gedachten vorm te geven. Dat werkte heel goed. Aan het einde deelden we onze ervaringen en resultaten met elkaar. We oordeelden niet, maar gaven wel positieve feedback aan elkaar. Dat zorgde ervoor dat ik met een glimlach op mijn gezicht en een licht gevoel weg ging. De workshop is voor mij een startpunt om meer rust in mijn leven te creëren. Dat wil niet zeggen dat die rust er nu in 1 keer is, maar ik heb wel beter inzicht gekregen in wat ik nodig heb”.

Jana’s ervaring met de workshop: “De workshop was voor mij een welkom moment van reflectie. Ik kon op een mooie, vredige locatie met voornamelijk natuurgeluiden in alle rust reflecteren op hoe het met me gaat. Minder denken en meer voelen. Ik heb inzicht gekregen in mijn kernwaarden, in mijn behoeften en in wat me te doen staat. Ik heb het ervaren als een fijne workshop. Door de werkvormen kon je contact maken met de wijsheid in jezelf, die er wel is, maar waar je in het dagelijks leven niet bij kunt komen. Het had van mij langer mogen duren en ik vond het heerlijk om even ongestoord bezig te zijn. Ik kwam helemaal in een flow”.

Jilske’s ervaring met de workshop: “Ik had echt even de tijd om na te denken over waar ik behoefte aan heb, wat ik belangrijk vind, waar ik een goed gevoel bij krijg. Onderweg naar huis schoten er steeds weer gedachtespinsels in mijn hoofd, dus toen ik thuis kwam ben ik er nog eens voor gaan zitten om die op papier te zetten. Het is echt heel waardevol om dat er af en toe bij te pakken, het geeft een soort focus. Wat de workshop me heeft gebracht? Focus, inzien van het belang van momenten van bezinning en reflectie, en beweging in de dingen die voor mij belangrijk zijn in het leven”. 

Laat je ook inspireren en leef jouw droomleven: in balans, vanuit je hart en met energie!

Ik geef deze inspiratie workshop 4 keer per jaar: in maart, juni, september en november. Houd de agenda dus in de gaten! Heb je een vraag? Mail me op info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp naar 06-83554192.

Aankomende Inspiratie workshops

mrt
17
za
Inspiratie Workshop ‘Leef je droomleven’ @ De Hooiberg
mrt 17 @ 10:00 – 13:00

Loop je vast? Ben je vaak moe? Last van schuldgevoel? Of voel je je uit balans? En wil je het anders? Dan is de Inspiratie workshop echt iets voor jou. Een moment voor jezelf om in alle rust stil te staan bij hoe het met je gaat. In een ochtend leer je welke keuzes belangrijk zijn voor jou, zodat je weer goed in je vel zit.

Tijdens de workshop ga je van 10.00-13.00 uur aan de slag: creatief, schrijven, praten, luisteren, delen en verbinden. Alles wat jij nodig hebt om te weten hoe je jouw droomleven gaat leven. Laat je inspireren en leef jouw droomleven: in balans, vanuit je hart en met energie!

“It’s never too late to set another goal or to dream a new dream”

Ik vind dat alle moeders die last hebben van stress, schuldgevoel en onzekerheid het verdienen om goed in hun vel te zitten door andere, nieuwe keuzes te maken die goed voelen. Dus jij ook! Keuzes die passen in de context waarin je nu zit. Zodat je zonder stress op het werk zit, weer geniet van de kinderen als je ’s avonds thuis komt, dat je de kleine dingen in het leven ziet waar het om gaat, die geluksgevoelens die je dag zo mooi maken.

En natuurlijk zijn er ook momenten dat je je kinderen, partner of collega’s achter het behang kunt plakken of dat je stress ervaart … Maar als er meer evenwicht in je leven is, dan kun je dat veel makkelijker aan en heb je er minder last van.

Het helpt jou in het vinden van jouw eigen balans, je tijd en energie. Wat jij belangrijk vindt, wat  jij écht wilt. Soms voel je dat je leven een richting op gaat die niet meer bij je past, waardoor je niet goed in je vel zit.

Door deze Inspiratie workshop ontstaat er een helder beeld van wat jij wel wilt en waar jij je aandacht op wilt richten. Om te leven, werken en opvoeden vanuit je hart: je komt weer op je eigen pad en weet wat je nodig hebt.

Ervaringen met de workshop:

“Ik hoopte vooral manieren te vinden om wat meer rust in mijn leven te brengen. Ik was zo druk in mijn hoofd, dat het me niet meer lukte dat zelf te bedenken. De sfeer was erg prettig. We stelden ons allemaal open voor elkaar. Het was vooral de bedoeling om zelf je inspiratie te zoeken en je eigen wensen en gedachten vorm te geven. Dat werkte heel goed. Aan het einde deelden we onze ervaringen en resultaten met elkaar. We oordeelden niet, maar gaven wel positieve feedback aan elkaar. Dat zorgde ervoor dat ik met een glimlach op mijn gezicht en een licht gevoel weg ging. De workshop is voor mij een startpunt om meer rust in mijn leven te creëren. Dat wil niet zeggen dat die rust er nu in 1 keer is, maar ik heb wel beter inzicht gekregen in wat ik nodig heb.” (Annemarie)

“De workshop was voor mij een welkom moment van reflectie. Ik kon op een mooie, vredige locatie met voornamelijk natuurgeluiden in alle rust reflecteren op hoe het met me gaat. Minder denken en meer voelen. Ik heb inzicht gekregen in mijn kernwaarden, in mijn behoeften en in wat me te doen staat. Ik heb het ervaren als een fijne workshop. Door de werkvormen kon je contact maken met de wijsheid in jezelf, die er wel is, maar waar je in het dagelijks leven niet bij kunt komen. Het had van mij langer mogen duren en ik vond het heerlijk om even ongestoord bezig te zijn. Ik kwam helemaal in een flow.” (Jana)

“Ik had echt even de tijd om na te denken over waar ik behoefte aan heb, wat ik belangrijk vind, waar ik een goed gevoel bij krijg. Onderweg naar huis schoten er steeds weer gedachtespinsels in mijn hoofd, dus toen ik thuis kwam ben ik er nog eens voor gaan zitten om die op papier te zetten. Het is echt heel waardevol om dat er af en toe bij te pakken, het geeft een soort focus. Wat de workshop me heeft gebracht? Focus, inzien van het belang van momenten van bezinning en reflectie, en beweging in de dingen die voor mij belangrijk zijn in het leven.” (Jilske)

Prijs: € 55,00 (incl. alle materialen, koffie/thee met lekkers, ‘tijd voor jezelf’ goodiebag, BTW).

MAMtips abonnees krijgen 10% korting en betalen maar € 49,50!

Locatie: De Hooiberg, Nieuwesteeg 20 in Leersum (gemeente Utrechtse Heuvelrug, ca. 30 km ten zuidoosten van Utrecht).

De Hooiberg is een rustige locatie aan de rand van Leersum, klik hier voor meer informatie

Aanmelden en meer informatie: mail naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp me op 06-83554192. Ik ontmoet je graag!

De workshop is ook een goed startpunt voor een vervolg met coaching, bijvoorbeeld via de Strippenkaart of een VIP dag

De Hooiberg

Meld je aan voor de Inspiratie workshop door te mailen naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp me op 06-83554192.

En als je nog vragen hebt, laat het me dan gerust weten. Ik ontmoet je graag!

Gratis Kennismaken?

Mail: info@mamcoaching.nl

Bel: 06-83554192

GRATIS
Kennismaking
Close