Inspiratie workshop

Leef jouw droomleven

Deze inspiratie workshop is voor jou als je op een punt staat dat je het anders wilt: de balans tussen je werk & gezin, de balans in de relatie met je partner of kinderen of de balans in jezelf.

Welke keuzes maak je dan? Op welk leefgebied wil je verandering? Je gaat een ochtend aan de slag: creatief, schrijven, praten, luisteren, delen en verbinden.

Alles wat jij nodig hebt om verhelderende inzichten en inspiratie te krijgen over hoe je jouw droomleven vorm kunt geven.

“It’s never too late to set another goal or to dream a new dream”

Laat je inspireren en leef jouw droomleven: in balans, vanuit je hart en met energie!

Prijs: € 55,00 (incl. alle materialen, koffie/thee met lekkers, ‘tijd voor jezelf’ goodiebag, BTW). MAMtips abonnees krijgen 10% korting en betalen maar € 49,50!
Locatie: De Hooiberg*, Nieuwesteeg 20 in Leersum (gemeente Utrechtse Heuvelrug, ca. 30 km ten zuidoosten van Utrecht)
Aanmelden en meer informatie: mail naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp me op 06-83554192. En geef aan voor welke datum je je inschrijft. Ik ontmoet je graag!

De workshop is fijn met een groep van max. 6 personen. VOL is VOL!

*De locatie ‘de Hooiberg’ waar de workshop wordt gegeven, is een rustige locatie aan de rand van Leersum, klik hier voor meer informatie

Ik geef deze inspiratie workshop 4 keer per jaar: in maart, juni, september en november. Houd de agenda dus in de gaten! Heb je een vraag over de eerstvolgende mogelijkheid? Mail of bel me dan.

Aankomende Inspiratie workshops

nov
4
za
Inspiratie Workshop ‘Leef je droomleven’ @ De Hooiberg
nov 4 @ 10:00 – 13:00

Deze inspiratie workshop is voor alle moeders die op een punt staan dat ze het anders willen: de balans tussen werk & gezin, de balans in hun relatie met partner of kinderen, de balans in zichzelf.

Welke keuzes maak je dan? Op welk leefgebied wil je verandering? Je gaat een ochtend of middag aan de slag: creatief, schrijven, praten, luisteren, delen en verbinden. Alles wat jij nodig hebt om verhelderende inzichten en inspiratie te krijgen over hoe je jouw droomleven vorm kunt geven.

“It’s never too late to set another goal or to dream a new dream”

Ik vind dat alle moeders die last hebben van stress, schuldgevoel en onzekerheid het verdienen om goed in hun vel te zitten door andere, nieuwe keuzes te maken die goed voelen. Dus jij ook! Keuzes die passen in de context waarin je nu zit. Zodat je zonder stress op het werk zit, weer geniet van de kinderen als je ’s avonds thuis komt, dat je de kleine dingen in het leven ziet waar het om gaat, die geluksgevoelens die je dag zo mooi maken.

En natuurlijk zijn er ook momenten dat je je kinderen, partner of collega’s achter het behang kunt plakken of dat je stress ervaart … Maar als er meer evenwicht in je leven is, dan kun je dat veel makkelijker aan en heb je er minder last van.

Het helpt jou om een eerste stap te nemen in het vinden van jouw eigen balans, je tijd en energie: wat vind je belangrijk, wat wil jij écht? Soms voel je dat je leven een richting op gaat die niet meer bij je past, waardoor je niet goed in je vel zit.

Door de krachtige tools die je aangereikt krijgt, ontstaat er een helder beeld van wat jij wel wilt en waar jij je aandacht op wilt richten. Om te leven, werken en opvoeden vanuit je hart: je komt weer op je eigen pad. Met de nadruk op wie jij zelf bent, de vrouw die in jou zit. Wat heb jij nodig?

Meld je aan voor deze Inspiratie workshop door te mailen naar info@mamcoaching.nl of bel/sms/WhatsApp me op 06-83554192.

Vergeet niet aan te geven voor welke datum je je inschrijft!

En als je nog vragen hebt, laat het me dan weten. Ik ontmoet je graag!

Gratis Kennismaken?

Mail: info@mamcoaching.nl

Bel: 06-83554192